DISTRIBUIȚI

UPDATE (14.33): Potrivit SAJ Constanța, doi pacienți, soț și soție, în vârstă de aproximativ 35 de ani, s-au ales cu membrele inferioare amputate. A treia victimă, un copil de 6 ani, este conștient și în stare stabilă. Bărbatul a fost preluat de elicopter.
————————————————-
UPDATE (14.22): Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (14:00), traficul rutier este oprit pe autostrada A4, la kilometrul 16+200 de metri, pe sensul de mers Ovidiu – Agigea, între autostrada A2 şi DN39, din cauza unui acident rutier. Un autoturism a intrat în glisiera mediană de protecţie.

Pe sensul de mers Agigea – Ovidiu se circulă cu restricţie, dirijat de poliţişti.

Până la reluarea circulaţiei, recomandăm către Mangalia ruta A2 (nod rutier A4) – A4 către Ovidiu – intersecţie cu DN3 – DN3 – Constanţa – DN39 Agigea – Mangalia.

Dinspre Mangalia se poate circula pe DN39 Agigea – Constanţa – DN3 Constanţa – intersecţie cu A4 – A4 – nod rutier A2 – A2.
———————————————
UPDATE (13.58): Persoana încarcerată a fost scoasă din mașină și este conștientă.
———————————————-
UPDATE(13.56): Accidentul s-a produs pe sensul de mers către Agigea.
———————————————-
Un grav accident rutier s-a produs pe autostrada A4, în zona localității Cumpăna, sub pod. O persoană este încarcerată, potrivit ISU Dobrogea, însă ar mai fi și alte persoane rănite.

La fața locului intervine o autospecială de stingere cu modul de Descarcerare.
Tot acolo se află și ambulanțe SAJ și SMURD, dar și elicopterul SMURD.