Ascultă Radio Vacanța Live

Despre Radio Vacanța

3 stream-uri muzicale (Fresh, Gold & Nostalgia) le oferă ascultătorilor RadioVacanta.ro melodii pentru toate gusturile.

Știri, evenimente și destinații de vacanță din toată țara se regăsesc, de asemenea, pe site.

Radio Vacanța Fresh însoțește audiența pe tot parcursul zilei cu hiturile momentului, aducând energia și ritmul contemporan în casele și căștile ascultătorilor.

Radio Vacanța Gold aduce în prim-plan cele mai bune cântece din toate timpurile, oferind o atmosferă familiară, plină de amintiri și trăiri muzicale unice.

Pentru iubitorii muzicii românești, Radio Vacanța Nostalgia oferă o colecție aleasă a celor mai fredonate melodii autohtone, oferindu-le ascultătorilor un sentiment de apartenență și un omagiu adus bogatei noastre moșteniri muzicale.

Site-ul RadioVacanta.ro este actualizat constant, pentru a oferi recomandări de activități și evenimente, precum și sugestii de destinații din țară, pregătite să fie descoperite și să ofere clipe de relaxare și aventură în timpul liber.

Cu acest nou pas în direcția digitalizării, Radio Vacanța își propune să rămână în inimile ascultătorilor săi, oferindu-le o experiență radio completă și adaptată nevoilor lor, într-o lume tot mai digitală și dinamică.

Ascultătorii nostalgici își amintesc că programul estival Radio Vacanța și-a început difuzarea la 14 iulie 1967, fiind singurul program estival de vacanță din România.