DISTRIBUIȚI

Capitala se pregătește să găzduiască cel mai mare festival de muzică electronică, TIMESHIFT Bucharest Music Festival (www.timeshift.ro). În perioada 20 – 23 iulie, 100 de artiști vor electriza publicul, la Romexpo, cu peste 100 de ore de muzică.

Evenimentul ce se va desfășura pe patru scene, aduce un line-up semnat de staruri internaționale precum David Guetta, Dj Snake, ATB, Faithless, Above&Beyond sau Bloc Party.

Cele 4 scene ce vor functiona simultan in fiecare zi de TIMESHIFT, subliniază perfect diversitatea categoriilor muzicale. Design-ul fiecarei scene accentuează experiența spectatorului, fiind în concordanță cu ideea festivalului și a artiștilor prezenți.

Prima zi de TIMESHIFT reunește la Main Stage artiști precum DJ Snake, Ummet Ozcan sau Faithless (dj set), iar scenele de techno, dubstep și indie sunt sub egida unor brand-uri puternice. Kristal Stage se axează pe techno, Loco Dice fiind headliner-ul zilei. Control Stage aduce artiști din zona indie și alternative precum Death in Vegas și Young Fathers, iar Black Rhino Stage pune accentul pe artiștii dubstep precum Mala.

Ziua de vinery, 21 Iulie, alcătuiește un line-up incredibil pentru entuziaștii muzicii indie, BLOC PARTY fiind band-ul ce ia cu asalt Main Stage-ul. Londonezii vin pentru prima dată în țara noastră, iar sound-ul lor eclectic este mult așteptat de fani, în varianta live. Cu influențe house, indie-rock-ul trupei surprinde întotdeauna, primind „Discul de Platină” și multe alte distincții în UK pentru albumul „Silent Alarm”. Cel de-al doilea album semnat BLOC PARTY a intrat pe primele locuri în topuri, iar succesul i-a urmat pe membrii chiar și în proiectele individuale. White Lies și Mystery Jets sunt confirmați cu live act-urile proprii din cadrul Main Stage-ului, promițând un vibe aparte fanilor. Orbital, Rudimental (dj set), Hot Chip (dj set), Alex Metric si Actress pun în prim-plan diversitatea muzicii electronice, la Kristal Stage. Muzica trance este reprezentată la TND Stage de către Cosmic Gate, iar John O’Callaghan, Ben Nicky, Ruben de Ronde, Estiva, Hazem Beltagui si Bogdan Vix completeaza lineup-ul zilei.

DAVID GUETTA este headliner pe Main Stage, sâmbătă, 22 Iulie.

Robin Schulz, Jonas Blue și Hugel vor mixa alături de el, la Main Stage-ul TIMESHIFT.

Control Stage pregătește o varietate de artiști din zona indie, iar TND stage pune accentul pe trance cu DJ precum Markus Schulz – headliner-ul genului, dar și Giuseppe Ottaviani, Yoel Lewis sau Standerwick. Kristal Stage aduce techno-ul în prim plan alături de Dubfire – unul dintre cei mai cunoscuți DJ ai genului. Artistul de origine iraniană a câștigat premiul Grammy împreună cu Sharam în anul 2002, cu proiectul Deep Dish. Dubfire reușește să se mențină prin proiecte originale și un sound în continuă evoluție. Carlo Lio și Shaded (live) sunt confirmați la scena techno de sâmbătă.

Ultima zi a festivalului TIMESHIFT aduce în prim-plan trance-ul la Main Stage cu ABOVE & BEYOND. Cel mai cunoscut trio al genului revine în România cu un show incredibil. Proiectul s-a lansat in anul 2000, iar succesul internațional s-a fructificat prin gig-uri în cele mai importante cluburi și festivaluri din lume, dar și show-uri radio. Remixul piesei „What It Feels Like For A Girl”, semnată de Madonna, s-a clasat pe primul loc în topurile muzicii electronice, fiind în continuare imnul muzicii trance-progressive. André Tanneberger revine în România cu sub aliasul său cunoscut ATB. Hiturile ” You Are Not Alone”, „I Don’t Wanna Stop” și „Ecstasy” sunt preferatele fanilor, iar ATB se reinventează constant prin influențe ale sound-ului. Gareth Emery, Lucas & Steve și Manuel Riva completează lineup-ul scenei TND de duminică.

Black Rhino Stage pune în evidența stilul drum and bass, iar Goldie, Presha, The Untouchables, Clarity, Krob, Loxy si D-Bridge sunt confirmați pentru această scenă. Control Stage promite un vibe indie autentic, iar Kristal Stage îl pune în prim plan pe Chicane – artistul britanic care a colaborat cu Tom Jones pentru piesa „Stoned In Love”.

Cele 4 zile de TIMESHIFT Bucharest Music Festival oferă o experiență incredibilă publicului, atât prin design-ul futurist, dar și prin varietatea artiștilor invitați. Zona de picnic, food area și multe alte surprize sunt pregătite pentru un weekend prelungit în București.

Bilete disponibile pe www.timeshift.ro/book-now.

david guetta - dj snake - timeshift

timeshift_bucharest