Vreme de vacanță

Soare în sudul și estul României, nori și precipitații spre seară în Transilvania și Maramureș

Published by
Radio Vacanța

Vremea 21 decembrie. Ziua de 21 decembrie vine cu vreme bună în sudul şi în estul României, unde vom avea parte de soare, conform ANM. În restul regiunilor vremea va fi închisă şi este posibil să avem parte şi de precipitaţii.

În Dobrogea și Bărăgan avem vreme bună, mai caldă decât normalul termic al perioadei. Spre seară şi la noapte vor apărea norii. Este puţin probabil să plouă în această zonă, iar mercurul din termometre va urca până în jurul valorii de 9 grade Celsius. Vom avea maxime de 8 grade la Slobozia şi Călăraşi şi 9 grade la Tulcea şi Constanţa.

Vremea 21 decembrie. În Moldova sudică și în nordul Munteniei, se răcește puțin față de ziua de ieri iar temperaturile maxime se opresc pe la 8 grade. Vom avea perioade cu soare, dar si aici spre seară vor apărea norii. Maxime de 8 grade se vor înregistra la Brăila, Galaţi şi Focşani şi doar 7 grade Celsius la Buzău.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, temperaturile scad faţă de ziua de miercuri. Dacă ieri au fost şi 15 grade în termometre, astăzi temperaturile nu vor depăşi 8 grade. În zon această vom avea o vreme închisă şi sunt condiţii de ceaţă. Vom avea o maxima de doar 6 grade la Suceava, vor fi 7 grade la Piatra Neamţ şi Iaşi şi 8 grade la Bacău.

Vremea 21 decembrie. Cer acoperit în Transilvania și Maramureș

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, cerul se umple de nori. Precipitațiile apar spre seară și se extind după lăsarea nopții. Pe lângă ploi, o să fie lapoviță și ninsoare. Se intensifică și vântul, care va ajunge la viteze de 55 Km/h. Maximele se opresc la 5 grade. La Bistriţa vom avea 2 grade, la Cluj vor fi 3, la Baia Mare 4 iar la Zalău 5 grade Celsius.

Vremea 21 decembrie. În vestul ţării ne aşteaptă o zi cu un cer acoperit, iar la noapte va ploua. Bate şi vântul iar temperaturile maxime nu vor trece de 6 grade Celsius. Vor fi 3 grade la Deva, 5 la Oradea şi Arad şi 6 grade Celsius la Timişoara.

În Transilvania va fi înnorat, iar peste noapte o să ningă la munte şi o să plouă în restul teritoriilor. Vântul va bate cu putere în partea a doua a zilei, iar pe creste va căpăta aspect de viscol. Vor fi temperaturi de 2 grade la Târgu Mureş şi Miercurea Ciuc, de 4 grade la Braşov şi de 5 la Sibiu.

În Oltenia sunt condiții de ceață la începutul zilei dar cerul se degajează mai târziu, iar temperaturile urcă până la 9-10 grade. Vor fi 8 grade la Drobeta Turnu Severin, 9 la Târgu Jiu şi Craiova şi 10 grade Celsius la Râmnicu Vâlcea.

Vremea 21 decembrie. Și în ținuturile sudice o să fie mai cald decât ar trebui iar la Piteşti, Ploieşti Giurgiu şi Alexandria vom avea temperature maxime în jurul a 8 grade Celsius. Va fi o zi frumoasă în această zonă, dar spre seară vor apărea norii.

În capitală va fi o maximă de 8 grade, o vreme foarte caldă pentru luna decembrie.
Cei care se îndreaptă spre staţiunile de munte vor avea parte de o atmosferă închisă și rece. La noapte, ninsorile se extind, în special în Carpații Occidentali și în Orientali. Se intensifică și vântul, iar pe creste vor fi rafale de peste 80 km/h.

Recent Posts

Drumarii continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan | VIDEO

Pe alocuri, zăpada depășește înălțimea de 3 metri. Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP)…

3 ore ago

Opera Națională Română din Timișoara, în concerte de gală, la Amsterdam

Opera timișoreană va prezenta „Opera Gala 2024” la Timișoara și Amsterdam. Opera Națională Română din…

4 ore ago

Seară de romanțe, sâmbătă, la Opera Brașov

În programul spectacolului oferit de Opera Brașov sâmbătă seara: „Aș vrea iar anii tinereții”, „Să-mi…

6 ore ago

Ziua Mondială a Biodiversității va fi marcată la Grădina Zoologică din Brașov

În fiecare an, ziua de 22 mai marchează ”Ziua Mondială a Biodiversității”, anunță Radio România…

7 ore ago

Caransebeș Poker Run- motoare, muzică și o cauză nobilă

În parcarea Concordia Caransebeș, în perioada 24 - 26 mai veți avea parte de două…

9 ore ago

Bucharest Bonsai Show, în luna iunie

Peste 80 de bonsai, dar și workshopuri interactive vă așteaptă în perioada 14 - 16…

10 ore ago

This website uses cookies.