Ascultă Radio Vacanța Live

O actriţă din „American Horror Story”, la Comic Con Iaşi

Naomi Grossman va fi prezentă într-o dublă calitate, de invitat şi de moderator al unor panel-uri din cadrul evenimentului.

O actriţă din „American Horror Story”, la Comic Con Iaşi

Articol de AP, 4 iulie 2023, 14:05 / actualizat: 4 iulie 2023, 19:14

Cunoscută pentru rolul personajului Pepper din antologia horror American Horror Story, Naomi Grossman va fi prezentă la prima ediție Comic Con Iaşi într-o dublă calitate, de invitat şi de moderator al unor panel-uri din cadrul evenimentului, la care mai participă şi actorii Henry Ian Cusick (Lost, The 100), Sebastian Roche (Supernatural, The Vampire Diaries, The Originals), Luka Peros (La Casa de Papel) şi Nikola Djuricko (Stranger Things).

Comic Con Iaşi va avea loc în zona Palas în perioada 25 şi 27 august, relatează Radio Iași, iar panel-urile (sesiunile de întrebări şi răspunsuri cu actorii) sunt programate să aibă loc în zilele de sâmbătă şi duminică la Teatrul Național din Iași.

Ca foarte mulţi actori, Naomi Grossman şi-a făcut debutul în teatru. În 2012, ea a participat la castingul pentru cel de-al doilea sezon din American Horror Story, Asylum, fără să ştie exact pentru ce personaj era audiția.

Actrița îi dă viaţă lui Pepper, unul dintre pacienții groaznicei instituții de forță, azilul Briarcliff. Pepper a revenit şi în cel de-al patrulea sezon, Freak Show, fiind primul personaj care îşi reia rolul într-un alt sezon. Mai apoi, şi alte personaje vor reveni în universul American Horror Story, printre care o parte dintre cele interpretate de Evan Peters, Sarah Paulson, Lily Rabe, Frances Conroy sau Emma Roberts.

Al doilea sezon din antologia American Horror Story s-a bucurat de un enorm succes şi de aprecieri atât din partea criticilor, cât şi a fanilor. Asylum a strâns 89 de nominalizări la diverse premii din industria cinematografică şi şi-a trecut în palmares 28 de trofee. Pe lângă American Horror Story, actrița s-a mai remarcat și în seria Ctrl Alt Del pentru care a primit și o nominalizare la premiile Emmy.

Naomi Grossman va modera o parte dintre sesiunile de întrebări şi răspunsuri, dar va avea parte şi ea însăşi de un panel dedicat, va face fotografii individuale cu fanii şi va oferi autografe personalizate.

Cel mai mare eveniment din centrul și estul Europei dedicat pasionaților de filme, seriale, benzi desenate, gaming, cosplay și nu numai, Comic Con România, sărbătorește anul acesta 10 ani, prilej cu care își extinde universul fantastic și în capitala Moldovei, la Iași.

Comic Con are loc în cadrul Digital Throne, un festival de 10 zile, pe scenele căruia vor cânta cunoscuți artiști internaționali și peste 700 de jucători profesioniști din 120 de țări vor concura în finalele Campionatului Mondial de Esports, cu premii totale de 500.000 de dolari. Digital Throne se desfășoară între 24 august și 3 septembrie.

În weekendul 19-21 mai, peste 53.000 de oameni s-au bucurat la București de universul Comic Con care va ajunge în curând și la Iași. Vizitatorii vor avea parte de numeroase atracții și surprize, dintre care amintim standuri cu produse inspirate din pop culture, artiști care își vor expune lucrările originale pe Aleea Artiștilor, posibilitatea de a experimenta jocuri video de ultimă generație sau parada cosplay care va cuprinde multe dintre personajele lor preferate.

În perioada următoare, pe site-ul Comic Con și pe rețelele de socializare, vor fi dezvăluite mai multe detalii și surprize, printre care și informații referitoare la bilete, care vor fi în număr limitat.

În plus, fanii vor afla mai multe detalii și despre prima ediție Comic Con ce se va desfășura pe Arena Națională din București în perioada 1-3 septembrie.

De-a lungul celor 10 ani, la Comic Con România, au participat numeroși actori cunoscuți de la Hollywood, dintre care îi amintim pe Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Mark Shepard (Supernatural), Clive Standen (Vikings), Ed Westwick (Gossip Girl), Paul Wesley (The Vampire Diaries), Tom Wlaschiha (Game of Thrones, Stranger Things), Daniel Gillies (The Originals), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural), Robert Knepper (Prison Break), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), precum și mulți alți actori de seamă din producții de top ca House of the Dragon, Lord of the Rings: The Rings of Power, La Casa de Papel, Game of Thrones, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

FOTO: Facebook/Naomi Grossman

Se schimbă vremea după episodul de căldură. Când încep să scadă temperaturile
Știri luni, 26 februarie 2024, 13:00

Se schimbă vremea după episodul de căldură. Când încep să scadă temperaturile

Vremea se schimbă din nou, după ce, în ultimele zile, am avut parte de temperaturi de până la 20 de grade Celsius. Luna februarie se încheie cu...

Se schimbă vremea după episodul de căldură. Când încep să scadă temperaturile
Bilete de avion, mai scumpe cu 10%
Știri luni, 26 februarie 2024, 12:00

Bilete de avion, mai scumpe cu 10%

Industria aviatică, puternic lovită de pandemia de Coronavirus își revine cu greutate din șocul ultimilor 4 ani. Mai mult, prețul biletelor vor...

Bilete de avion, mai scumpe cu 10%
Starea pârtiilor din Poiana Brașov
Știri luni, 26 februarie 2024, 09:32

Starea pârtiilor din Poiana Brașov

Starea pârtiilor din Poiana Brașov. În această dimineață s-au înregistrat 1 grad Celsius în Masivul Postăvarul și 4 grade Celsius în...

Starea pârtiilor din Poiana Brașov
Săptămâna începe cu vreme frumoasă
Știri luni, 26 februarie 2024, 09:13

Săptămâna începe cu vreme frumoasă

Săptămâna începe cu vreme frumoasă în toată țara, cu temperaturi peste normalul lunii februarie. În Moldova va fi o zi frumoasă, cu soare...

Săptămâna începe cu vreme frumoasă
Știri duminică, 25 februarie 2024, 10:06

Actorul român Sebastian Stan a obținut Ursul de Argint la Berlinală

Distincția îi răsplătește prestația din producţia americană „A Different Man”. Actorul român Sebastian Stan a primit, sâmbătă...

Actorul român Sebastian Stan a obținut Ursul de Argint la Berlinală
Știri duminică, 25 februarie 2024, 09:50

În drumeție, pe Via Transilvanica | VIDEO

Inițiat în anul 2018, proiectul Asociației Tășuleasa Social se dezvăluie pe YouTube, într-o serie de reportaje realizate de jurnalistul Alex...

În drumeție, pe Via Transilvanica | VIDEO
Știri duminică, 25 februarie 2024, 07:31

Muzeul Județean de Etnografie și al Regimentului de Graniță din Caransebeș poate fi vizitat virtual

În baza unui proiect cu finanțare de la Consiliul Județean Caraș-Severin în sumă de 150.000 de lei, Muzeul din Caransebeș a implementat un...

Muzeul Județean de Etnografie și al Regimentului de Graniță din Caransebeș poate fi vizitat virtual
Știri sâmbătă, 24 februarie 2024, 13:13

Expozițiile Muzeului Național al Banatului au intrare liberă de Dragobete

Porțile sunt deschise între orele 10:00 și 18.00 De sărbătoarea, autohtonă a iubirii, expozițiile Muzeului Național al Banatului sunt...

Expozițiile Muzeului Național al Banatului au intrare liberă de Dragobete