DISTRIBUIȚI

Mii de practicanţi de yoga din diferite ţări vor fi prezenţi şi în această vară la Costineşti, în perioada 1 august – 5 septembrie, în cadrul unei tabere internaţionale, cea mai aşteptată fiind meditaţia în spirală din 27 august, au anunţat, joi, organizatorii manifestării.

‘Pentru miile de practicanţi yoga din peste 30 de ţări, care participă an de an cu entuziasm, tabăra este mai mult decât o vacanţă pe malul mării – este, în primul rând, o ocazie de evoluţie spirituală accelerată’, potrivit unui comunicat de presă transmis de Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA).

Conform sursei citate, programul zilnic include practicarea unor tehnici yoga, meditaţii realizate la unison, având ca teme diferite aspecte spirituale, precum şi conferinţe pe diverse teme spirituale, care aprofundează şi nuanţează informaţiile teoretice din cursurile de yoga.

‘Pe parcursul taberei se realizează, de asemenea, mai multe meditaţii în spirală, dintre care cea mai aşteptată este meditaţia din 27 august, cu ocazia momentului de hiatus astrologic anual’, se menţionează în comunicat.

Sursa – Agerpres