DISTRIBUIȚI

Eforie Aqua Park vă răcorește în aceste zile caniculare! 11 tobogane acvatice pentru copii și adulți sunt pregătite să facă față valului de constănțeni și turiști, dornici să scape de căldura din oraș și să se distreze. Iar când pe plajele de pe litoral este arborat steagul roșu și îmbăierea în apa mării este interzisă, în parcul acvatic din Eforie Nord toată lumea se poate bălăci fără restricții.

Aqua Zumba sau distracția în apă, cum i se mai spune, este asigurată zilnic de Starlin Belen, instructorul de fitness venit direct din Republica Dominicană, pentru a asigura divertismentul la Eforie Aqua Park. Petrecerile se țin lanț în parcul acvatic și nimeni nu se plictisește. Multe vedete cântă și îi încântă pe vizitatori, iar personajele din desene animate îi distrează pe copii.

Cocktail-urile, spectacolele cu înghețată turcească, un jacuzzi cu o capacitate de peste 25 de persoane, toate vă fac să uitați de căldura de afară. Cine ar refuza o zi de relaxare în baldachinele din zona VIP, la Eforie Aqua Park? În parcul acvatic vă puteți face inclusiv pedichiura. Vă ajută peștii-doctor Garra rufa, care au fost aduși tocmai din Singapore și vă așteaptă la o terapie SPA. Despre această specie se spune că și-a dovedit eficiența în anumite afecțiuni dermatologice. Printre acestea se numără și psoriazisul, pe care Garra rufa nu îl vindecă, dar îi atenuează vizibil simptomele.

La Eforie Aqua Park, chiar și cei mai mofturoși clienți găsesc în zona de food, mâncarea lor preferată. Opt restaurante cu specific japonez, grecesc, hawaiian, american, mexican, egiptean și o pizzerie sunt pregătite să satisfacă și cele mai exigente gusturi.

Căldura tropicală, cu apa răcoroasă de la Eforie Aqua Park se stinge! Turiștii și constănțenii care doresc să petreacă o zi de neuitat în parcul acvatic, sunt așteptați în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.

redactor online – Doina Sîrbu / foto – Eforie Aqua Park