DISTRIBUIȚI

O fetiță de 9 ani din Ploiești venită, în vacanță, cu părinții la mare, în stațiunea Saturn, i-a făcut pe aceștia să treacă printr-un adevărat șoc!

Fără să-și dea seama, familia a scăpat-o din ochi pe copilă, care a profitat de neatenția lor și s-a făcut nevăzută. Imediat, părinții au cerut ajutor poliției pentru a-și recupera fiica.

„La data de 12 iulie, în jurul orei 10.30, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 9 ani, din municipiul Ploiești, județul Prahova, a părăsit locul de cazare, unde se afla împreună cu părinții săi“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Cristina Vasile.

Părinții știau că fata lor adoră marea, așa că, alături de agenții de poliție și de salvamari, au pornit în căutare copilei pe plajă. După trei ore de căutări, copila a fost găsită teafără, pe malul mării.

„Minora nu prezintă urme de violență și nu a fost victima vreunei infracțiuni, aceasta spunându-le polițiștilor că voia să mai petreacă încă o zi pe plajă, deoarece sejurul se apropiase de final. Fetița a fost predată familiei“, a mai declarat reprezentanta IPJ Constanța.

(foto ilustrativ)