DISTRIBUIȚI

Braşovul este destinaţia preferată de turiştii care aleg să călătătorească în ţară pentru noaptea de Anul Nou – arată o analiză a unei platforme hoteliere online, citată de Agerpres.

Potrivit clasamentului, românii care aleg să-şi petreacă revelionul în străinătate au optat pentru Viena, Bansko sau Praga.

Cele mai căutate destinații pe care românii le aleg pentru noaptea dintre ani sunt Brașov, Predeal, Poiana Brașov și Sinaia. O noapte de cazare în perioada Revelionului costă între 580 de lei în Brașov și aproape 1.000 de lei în Sinaia.

La mare căutare rămân totuși și destinațiile de peste graniță. Paris, Roma sau Budapesta sunt numai câteva dintre orașele preferate de români pentru petrecerea de Anul Nou. Cel mai oraș din top este Dubai. Acolo prețul pentru o noapte de cazare pentru o noapte dublă începe de la 1.400 de lei.

De Crăciun, cele mai solicitate destinaţii au fost pensiunile rurale, unde au fost cazaţi 30 de mii de turişti.

Au urmat staţiunile montane, dar şi cele balneare.

În ceea ce priveşte vacanţele în străinătate, românii au preferat destinaţiile exotice, dar şi marile oraşe europene pentru Târguri de Crăciun, concerte şi spectacole.

Discuții

comments