DISTRIBUIȚI

La Brașov, s-a deschis cel mai mare festival al berii din România. Cepul butoiului de bere a fost dat din prima lovitură, semn că distracția va merge strună în toate cele 11 zile de festival. Vor curge mii de litri de bere blondă, brună, filtrată sau nefiltrată pentru toți petrecăreții, scriu stiriletvr.ro.

Organizatorii festivalului au experiență și știu câtă bere să cumpere.

„Dacă pui halbă lângă halbă, de la Oktoberfest Brașov ajungi la OktoberfestMunchen“, spune o reprezentantă a organizatorilor, citată de stiriletvr.ro.

Mii de turiști străini din Germania, Anglia și Austria sunt așteptați la Brașov după ce festivalul a fost promovat în vestul Europei.

Prețul mic al halbei de un litru e cel mai mare atu.

„Noi, cum un preț al unui litru de bere în jurul a 2,5 euro, suntem de departe cel mai ieftin. În Munchen de exemplu, costă la Oktoberfest un litru de bere în jur de 10 euro“, afirmă un alt reprezentant al organizatorilor Oktoberfest de la Brașov.

Pentru ca sporul la băut să fie și mai mare au fost aduse și preparate picante.

Două corturi sunt decorate diferit şi vor avea programe speciale. Cei mici, dar și cei mari vor avea la dispoziție cel mai mare parc de distracții mobil organizat vreodată la Brașov.