DISTRIBUIȚI

Bulevardul Tomis din Constanța s-a transformat ieri într-un adevărat carnaval. Festivalul Internațional de Stradă ART DISTRICT 2017, introduce Constanța pe lista exclusivistă a oraşelor europene unde acest fenomen este susţinut şi agreat de către autorităţi şi iubit de marele public.

Astfel, bulevardul Tomis, Piaţa Ovidiu şi întreaga zonă veche a Constanţei au devenit în premieră, o mare scenă de teatru.

Teatrul stradal este cea mai veche formă de teatru existentă, adresându-se unui public liber, începător sau cunoscător într-ale teatrului.

Personaje din toate basmele, poveştile şi dramaturgia lumii, pantomima, circul, comedia, dansul, acrobația, muzica de stradă și parada au luat cu asalt acest traseu, transformându-l în scene deschise, inundate de lumini, muzică, personaje ireale și bună dispoziție.

Publicul constănțean s-a strans în număr destul de mare, de acest tip de teatru fiind impresionați toți cei prezenți de la mic la mare.

Duminică, 3 septembrie 2017, zeci de artiști, cele mai spectaculoase trupe de teatru din Europa, vă vor aştepta şi încânta începând de la ora 12.00 şi până la ora 22.00, în zona de la Lupoaică, pe Faleza Cazino, în Portul Turistic și în Piaţa Ovidiu, alături de insecte şi păpuşi gigantice, dragoni şi arlechini, zei, zeiţe şi toboşari din alte vremuri.