DISTRIBUIȚI

Săptămâna viitoare aduce vreme instabilă şi o scădere a temperaturilor, anunţă meteorologii.

Şi pe litoral, luni şi marţi sunt aşteptate ploi dar de la mijlocul săptămânii, vremea redevine frumoasă iar temperaturile încep din nou, să crească.

„De luni, vremea va deveni în general instabilă, iar valorile termice vor scădea în majoritatea regiunilor. Marți, vremea va continua să se răcească, temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 28 de grade Celsius, minimele termice vor fi cuprinse, în general, între 6 și 16 grade. Pentru miercuri, vremea se ameliorează, devine frumoasă, se va încălzi în toată țara, maximele se vor încadra între 21 și 31 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral. Pentru joi, vineri și sâmbătă avem vești bune. Vremea va fi predominant frumoasă, va continua să se încălzească“, afirmă meteorologul Constanța Vâlciu.

Deocamdată, ultima zi de weekend aduce vreme frumoasă pe litoral dar şi reduceri de preţ la cazare, faţă de vârful de sezon.

În staţiunea Mamaia o cameră la un hotel de 3 stele este în această perioadă între 280 şi 500 de lei pe noapte.

La 4 stele turiştii plătesc acum în jur de 600 de lei faţă de 750 de lei sau chiar 900 de lei pe noapte la mijlocul verii.

Şi în sudul litoralului, tarifele au scăzut considerabil, iar în această perioadă sunt aproape egale cu cele care au început sezonul în luna mai.