DISTRIBUIȚI

Constănțenii și turiștii sunt așteptați și în această seară, de la 21:30, în Piața Ovidiu din Constanța pentru ultima proiecție de Oscar din acest sezon. Pentru ultima seară de film vizionat în briza răcoroasă a mării, organizatorii au ales pelicula „La La Land“, în regia lui Damien Chazelle, câștigător al șase premii Oscar și șapte Globuri de Aur.

Din distribuția filmului fac parte fermecătorul Ryan Gosling, cel care îl interpretează pe Sebastian, un muzician îndrăgostit de jazz, care se zbate alături de Mia (Emma Stone), o actriță aspirantă, să atingă succesul într-un oraş în care prea multe vise şi inimi sunt frânte zi de zi. Plasat în Los Angeles-ul zilelor noastre, printre decoruri cuceritoare şi momente muzicale fascinante, filmul surprinde bucuriile, dar şi dezamăgirile cotidiene a doi tineri în încercarea lor de a-şi îndeplini visele.

Seara o va încheie însă pelicula „Moonlight“, cea care și-a adjudecat anul acesta premiile Academiei de Film Americane pentru Cel mai bun film, Cel mai bun scenariu adaptat, Cel mai bun actor într-un rol secundar, dar și Globul de Aur pentru Cel mai bun film. Producția, programată să înceapă la ora 23:30, tot în Piața Ovidiu, urmărește un tânăr american de culoare, din copilărie și până la maturitate, în timp ce se străduiește să-și găsească sensul în lume.

Radio Vacanța susține evenimentul în calitate de partener media.