DISTRIBUIȚI

Cartea și muzica simfonică se împletesc la malul mării.

La această oră (20.00), Orchestra Națională Radio, condusă de concert-maestrul Virgil Zvorșteanu, susține un spectacol cu acorduri de Vivaldi și Mozart, ritmuri de valsuri, dansuri ungare, tango argentinian, dar și cu celebra arie Toreadorii din Carmen de Bizet. Și este doar începutul.

„Pe data de 14 august vom avea un concert special al Big-Band-ului Radio, care o va avea ca solistă pe Corina Chiriac, cea care este o legendă nu numai pentru Radio Vacanța, ci și pentru întreaga Românie, iar pe 15 vom termina acest periplu muzical cu Orchestra Populară Radio care va avea o pleiadă de soliști și locali, din Dobrogea, dar și cu soliști care vor reprezenta cam toate zonele tării.

R- Care este mesajul dumneavoastră pentru publicul Gaudeamus, pentru turiștii care vor găsi nu doar bucuriile pe care le oferă marea, ci și foarte multă carte și muzică? Este, bineînțeles, un mesaj cultural, vom acompania cărțile și cuvintele frumoase și cultura prin cultură muzicală, de toate tipurile, așa că, venim cu o paletă culturală foarte largă“, afirmă violoncelistul Răzvan Suma, directorul Orchestrelor și Corurilor Radio.