DISTRIBUIȚI

Cel mai longeviv târg de carte din România, Gaudeamus, îşi deschide mâine portile editiei cu numarul 100 la Mamaia.
Până pe 16 august, piateţa Perla va găzdui zeci de evenimente editoriale, concursuri, dar si o intalnire, în premiera, cu artiştii Orchestrei Nationale Radio.
Preşedintele Uniunii Scriitorilor din România, filiala Dobrogea, Angelo Mitchievici, va fi alături de scriitorul Ovidiu Dunăreanu, la deschiderea de anul acesta:

„Târgul Gaudeamus este, în primul rând, un târg estival, în care cartea ajunge, nu direct din librărie, ci direct de pe plajă. Este un alt mod, poate cel mai destins de a interacționa cu cartea. Adaugă acea pictăruă de parfum în timp petrecut, alături de cei dragi, la mare“.

Târgul de Carte Gaudemus Litoral coincide anul acesta cu aniversarea a 50 de ani a celui mai iubit program estival din România, Radio Vacanta.
Unul dintre cei mai îndrăgiţi realizatori de la emisiuni este Doina Caramzulescu sau Doamna Radio Vacanţa:

„În foarte mulți ani, aproape în toți anii, am beneficat de o anumită libertate, pe care nu o avea niciun alt post de radio din țara asta. Eu am avut un noroc fantastic. Am fost singurul om din această instituție care a petrecut aproape toate verile la Radio Vacanța“, a spus Doina Caramzulescu.