DISTRIBUIȚI

Fregatele, elicopterul Puma Naval, submarinul Delfinul, corvetele, navele purtătoare de rachete, dragoarele maritime, vedetele blindate fluviale, precum și alte nave militare şi echipajele acestora îşi vor aștepta vizitatorii sâmbătă, 12 august, începând cu ora 09.00, în portul militar Constanţa, cu prilejul organizării Zilei Porţilor Deschise de către Forţele Navale Române.

Publicul participant se va putea bucura de expoziţii de tehnică, armament şi echipamente militare, iar instituțille de învățământ militar de marină vor prezenta ofertele lor educaţionale și beneficiile alegerii unei cariere de marinar militar.

Pe 15 august, manifestările dedicate Zilei Marinei, vor începe de la ora 9.00. După ridicarea pavilionului și a Marelui Pavoaz, Zeul Neptun va veni de pe mare și ne va da binecuvântarea sa, pentru începerea demonstrațiilor de forță.

Autoritățile spun că va fi cel mai mare spectacol naval, care se organizează în fiecare an în România, iar la final, navele și aeronavele vor încheia show-ul cu o paradă impresionantă.

Discuții

comments