DISTRIBUIȚI

Trupa de teatru FRILENSĂR pornește vineri, 21 iulie, în caravana Green-Frilensăr pe contour, proiect realizat de Asociația Green Hours și platforma de teatru Frilensăr și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Caravana cuprinde 3 spectacole, Mălăieș în Călcăieș, Once Upon și Mioritza, și se va desfășura în perioada 21 iulie – 15 august în 10 localități de pe granițele țării, după programul următor: 21 iulie – Malu, jud. Giurgiu; 26 iulie – Nădlac, jud. Arad; 28 iulie – Toboliu, jud. Bihor; 2 august – Halmeu, jud. Satu Mare; 5 august – Săpânța, jud. Maramureș; 7 august – Rădăuți, jud. Suceava; 8 august – Horodiștea, jud. Botoșani; 9 august – Drânceni, jud. Vaslui; 12 august – Jurilovca, jud. Tulcea; 14 august – Vama Veche, jud. Constanța.

*FRILENSĂR este un grup de tineri și foarte tineri artiști independenți care se manifestă cît mai liber cu putință prin teatru. A avut peste 100 de reprezentații în București și în țară, reușind să participe la numeroase festivaluri și este laureat al Premiului pentru Cea mai bună trupă de actori la Gala HOP, 2016.
De circa 2 ani, Trupa Frilensăr a fost ”adoptată” în București de Teatrul LUNI de la Green Hours, producător al caravanei Green-Frilensăr pe contour, prin Asociația Green Hours.

Mai multe detalii despre proiect regăsiți în materialele atașate.

Frilensar_afis_gen_web_v1