DISTRIBUIȚI

Trei echipaje de scafandri din cadrul ISU Dobrogea, salvamari, dar și angajați ai Gărzii de Coastă au pornit, în această dimineață, în căutarea unei tinere de 32 de ani, care se presupune că s-ar fi înecat în mare, la Mangalia, în dreptul plajei de lângă hotelurile Diana și Paradisio.

Mai multe persoane aflate pe malul mării la răsărit au observat-o pe femeie în apă, iar când și-au dat seama că nu a mai ieșit la țărm și că este posibil să fie pierit înghițită de valuri, au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Povestea spusă de martori sună cel puțin bizar.

„O doamnă de 32 de ani din Nicorești, Dâmbovița, din spusele celor de la ambulanță a fost preluată aseară târziu de salvare în stare avansată de ebritate și adusă la spitalul municipal Mangalia. Aici, dimineața, în jurul orelor 06:00, pe propria răspundere a părăsit unitatea medicală, s-a dus pe plajă la aproximativ 50 de metri de spital, s-a dezbrăcat, a intrat în apă până la brâu, și-a făcut o cruce și de atunci nimeni nu a mai văzut-o“, a relatat coordonatorul serviciului de salvamari din Mangalia, pentru Radio Vacanța.

Echipajele mixte vor continua căutările astăzi și probabil în zilele care urmează, până când vor reuși să dea de trupul femeii, care, este posibil ca într-un moment de lipsă de luciditate să fi decis să-și pună singură capăt zilelor, înecându-se în mare.

Discuții

comments