DISTRIBUIȚI

Mai e putin pana la STARTUL Ocean Lava Romania, Mamaia.

Pentru buna desfasurare a competitiei, in ziua de sambata, 24 iunie, se vor impune urmatoarele restrictii de trafic, transmit organizatorii:

  • intre 8:30 si 13:30 – traficul va fi oprit pe o banda pe fiecare sens de la axul drumului pe sectorul de drum intre Aqua Magic (Mamaia) si Hostel Max Navodari. Astfel ca, traficul auto in ambele sensuri se va putea desfasura pe benzile ramase, respectiv doua benzi in statiunea Mamaia si pe o singura banda in Mamaia Sat si Navodari;
  • intre 8:30 și 13:30 – nu se vor putea executa intoarceri in sensurile giratorii, traficul auto putandu-se deplasa doar pe directiile inainte sau dreapta;
  • intre 8:30 si 9:15 – se va restrictiona complet sensul de mers dinspre Mamaia spre Navodari in apropierea Hotelului Rex.

Ocean Lava Romania – Mamaia face parte din seria de triatlonuri Ocean Lava Planet, un nou brand internațional de triatlon, care a debutat în Lanzerote, în anul 2014, odată cu triatlonul Ocean Lava Arecife – Lanzerote.

Acum a devenit un succes pe tot globul, având 14 țări sub licență și fiind pe cale de a ajunge la 20 până la finalul acestui an.

Va fi un eveniment organizat la cele mai înalte standarde, având un traseu plat, cu înot în Marea Neagră, proba de bicicletă în jurul lacului Siutghiol, iar alergarea pe promenadă.

Distanțele pe care se va concura:

HERO: proba regină a competiției, pentru cei foarte bine pregătiți – 1.9 km înot + 96 km bicicletă + 21 km alergare.

BRAVE: pentru cei curajoși, care vor să își depășească limitele – 1 km înot + 64 km bicicletă + 7 km alergare.

Seria de triatlonuri Ocean Lava Planet ofera o posibilitate noua de a lua parte la o serie de evenimente de inalta calitate, sub umbrela unui brand independent, mai spun organizatorii.

Ocean Lava Planet inseamna evenimente de anduranta puse la cale de organizatori independenti de evenimente din diferite tari.

Toate cursele care se califica isi pastreaza propria cultura si identitate si trebuie sa garanteze si sa aprobe standardele ridicate impuse de licenta Ocean Lava.