DISTRIBUIȚI

Inspectorii OPC nu au găsit nereguli majore în blocul alimentar al restaurantului din Mamaia, incriminat de turişti că i-ar fi îmbolnăvit de toxiinfecţie alimentară.

Au fost sesizate autorităţile, iar în urma analizelor se va stabili dacă într-adevăr este vorba despre o toxiinfecţie alimentară. Şeful OPC Horia Constantinescu.

„Noi am găsit niște pungi de varză congelată, cu toate că ea trebuia ținută în condiții de refrigerare și am dispus oprirea acestora de la comercializare și i-am îndemnat să le distrugă. În rest, nu am găsit deficiențe majore în acest bloc alimentar. Din punctul de vedere al dânșilor, nu este de la alimentele comercializate, pentru că dânșii oferă servii all inclusive, ceea ce înseamnă că, spun ei, achiziționează, pentru fiecare grup, materia primă, conform meniului prestabilit“.

Reprezentanţii OPC au solicitat documentele de achiziţie ale produselor servite în ziua precedentă sesizării.

Mai mulţi turişti din Târgovişte şi Chişinău au reclamat că s-au simţit rău după ce au mâncat la restaurantul hotelului în care erau cazaţi.

Reprezentanţii Directiei Sanitar Veterinare au declarat că vor face o comunicare oficială, despre acest caz, în cursul zilei de astăzi.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii hotelului au spus că nu comentează acuzaţiile aduse.

Foto – ilustrativ

Discuții

comments