DISTRIBUIȚI

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, au efectuat astăzi 15 percheziții domiciliare pe raza judeţului Constanţa, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunii de furt calificat, informează procurorii.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada august 2015 – ianuarie 2016, pe raza oraşului Murfatlar, s-a constituit un grup infracţional organizat, coodonat de către un suspect, administrator al unei societăţi de transport, precum şi de către alţi doi suspecţi, asociaţii acestuia.

În urma investigaţiilor efectuate în cauză, s-a constat că, în toamna anului 2015, membrii grupului au sustras cantităţi mari de ţigarete din incinta unor depozite situate in Portul Constanţa, în valoare de aproximativ 1.200.000 euro.

O parte dintre ţigaretele sustrase a fost comercializată de către un membru al grupului, cunoscut şi ca distribuitor de substanţe stupefiante, respectiv etnobotanice şi marijuana.

Discuții

comments