DISTRIBUIȚI

Vineri este seară de folk metal la Doors. Trupa Bucovina concertează pe scena clubului din Constanța începând cu ora 22:00. „Așteaptă-mă Dincolo (de Moarte)“, imnul prietenilor dispăruți, va răsuna alături de sunetul valurilor.

În deschidere cântă gălățenii de la Recipe for Hate.

Tichetele de acces s-au pus în vânzare azi. Prețul unui bilet este de 35 de lei, iar pentru informații și rezervări puteți suna la telefon: 0763 66 16 22.

Bucovina este una dintre cele mai iubite trupe de folk metal din România, iar faptul că ajuns să aibă concerte sold out nu face decât să dovedească acest lucru, după cum subliniează portalul bestial.ro.

Din componența trupei fac parte: Florin „Crivăț” Tibu – chitară, vocal; Bogdan Luparu – chitară, vocal; Mishu – tobe; Jorge Augusto Coan – chitară bas.

Bucovina este o trupă care s-a impus cu detașare pe piața muzicală românească și care a cunoscut un succes extraordinar inclusiv printre fanii rock-ului de la Constanța. Cu nenumărate concerte în țară și turnee în străinătate, Bucovina este o trupă de forță care a adunat de-a lungul anilor mii de fani.