DISTRIBUIȚI

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că miercuri, până în jurul orei 20.00, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, se vor executa lucrări de asfaltare, astfel:

– între kilometrii 105 şi 106+500 de metri, pe prima bandă, pe sensul de mers către Constanţa, cu redirecţionarea autovehiculelor pe banda numărul doi;

– între kilometrii 30 şi 28, pe benzile unu şi de urgenţă, pe sensul de mers către Bucureşti, cu devierea traficului pe banda a doua.

Pe autostrada A4, până la ora 18.00, se vor desfăşura lucrări de asfaltare pe banda a doua a sensului de mers Agigea – Ovidiu, între kilometrii 1+200 şi 0+400 de metri. Pe segmentul respectiv, banda va rămâne închisă şi pe timpul nopţii.

Conducătorilor auto li se recomandă să semnalizeze din timp şi să se asigure înainte de a schimba banda de circulaţie. Pentru a nu se forma coloane de autovehicule pe benzile închise, conducătorii auto sunt sfătuiți să se încadreze alternativ pe cele deschise (prin manevra de tip „fermoar”).

Discuții

comments