DISTRIBUIȚI

Abonaţii RAJA Constanța trenuie să știe că, în perioada sărbătorilor de Paște, 15 – 17 aprilie, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241/924 vor fi preluate non-stop.

De asemenea, echipele de intervenţie vor acţiona cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de servicii la parametrii optimi.

Singurul serviciu care-şi va modifica programul de lucru în această perioadă este cel al casierilor RAJA. Astfel, abonaţii interesaţi să-şi achite facturile la apă potabilă şi canalizare în aceste zile trebuie să ştie că, în zilele de sâmbătă, duminică și luni – 15, 16 și 17 aprilie, toate casieriile vor fi închise. Începând de marți, 18 aprilie, casieriile își vor relua programul normal de lucru.