DISTRIBUIȚI

În această seară, de la ora 19:00, constănțenii sunt așteptați la Teatrul de Stat pentru a vedea sau revedea piesa „Titanic Vals“ scrisă de dramaturgul Tudor Mușatescu. Spectacolul a fost un real succes pentru trupa de actori de la malul mării și săptămâni la rând s-a jucat cu casa închisă.

Personajul principal al piesei este un candidat la funcția de deputat, iar în acest rol îl veţi putea vedea pe Liviu Manolache. Alături de el va urca pe scenă şi Ileana Ploscaru, actriţa care tocmai a împlinit 55 de ani pe scena constănţeană, dar este într-atât de neobosită încât pe 17 decembrie va juca rolul principal într-o nouă premieră a TSC.

În alte roluri îi veţi putea admira pe Cristina Oprean, Florina Stănculeţ, Dana Dumitrescu, Andrei Cantaragiu, Georgiana Rusu, Cosmin Mihale, Adrian Dumitrescu, Dan Cojocaru, Nicodim Ungureanu, Ana Maria Ştefan, Liliana Bărăscu, Florentin Roman, Gelu Ciobanu. Regia artistică este semnată de Cristian Şofron, costumele, de Ema Gavrilă, iar decorurile, de Constantin Ciubotariu.