DISTRIBUIȚI

Constănţenii pot să îşi cumpere vacanţe pentru sezonul de iarnă profitând de reducerile oferite la Târgul „Vacanţa”.
Evenimentul se va desfăşura în perioada 25 – 27 noiembrie 2016 şi este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Târgul se desfășoară la centrul comercial VIVO! Constanţa (fostul Maritimo Shopping Center), pe o suprafață de 164 mp şi reunește 23 de standuri, în care sunt prezente peste 30 de expozanţi.

În cadrul acestei ediţii a Târgului de Turism „Vacanţa” Constanţa 2016, constănţenii vor găsi oferte speciale, disponibile doar în perioada târgului, oferte de tip Black Friday, First Booking şi Early Booking pentru vacanța de iarnă, şi nu în ultimul rând, pentru vacanţa de vară 2017.

De asemenea, duminică, ora 19:00 va avea loc TOMBOLA evenimentului la care vor putea participa toţi vizitatorii târgului de turism.

Premiile oferite sunt: un bilet de avion dus – întors pe ruta Constanţa – Istanbul, clasa: Economic, un bilet de avion dus-întors către orice destinaţie operată de Blue Air din Constanţa, două nopţi de cazare în Hotelul Perelik 3*, masă all – inclusive, 2 ski-pass-uri valabile în zonele Pamporovo – MechiChal, shuttle gratuit de la hotel în zona de ski, câte două nopţi de cazare la Pensiunea Daiana, Vila Alpin şi Cabana Edelweiss din Straja, cameră dublă, mic dejun inclus, 2 nopţi cazare, camerădublă, mic dejuninclus, 3 nopţi cazare cu mic dejun (1 loc în cameră dublă) la Hotel Mercure Bologna Centro 4* – Italia, înperioada 03 – 06.03.2017. “Program special de 8 Martie pentru Doamne şi Domnişoare”, un pachet spa „Adio Stress” la Hotel Europa din Eforie Nord ce include: hidromasaj cu uleiuri esențiale, shiro-dhara 30’, stress relief massage 30’, acces SPA; un weekend la Sunny Castle din Bulgaria, în luna iunie 2017, cu masă all inclusive pentru 2 persoane; un weekend în luna septembrie 2017 la Complex Izvora Bulgaria cu masă all inclusive pentru 2 persoane şi două abonamente Small 2, care includ 2 şedinte de electrostimulare activă cu noul aparat wireless Xbody.

Participanţii pot afla dacă se numără printre câştigători participând la tombola care va avea loc duminică 22 noiembrie 2015, la ora 19:00.