DISTRIBUIȚI

Pe 30 octombrie 2015 lumea rock-ului din România a primit o lovitură grea. Una dintre cele mai promitătoare trupe ale noului val, Goodbye to Gravity, a pierdut patru din cei cinci membri în timpul concertului de lansare a celui de-al doilea material discografic, „Mantras of War”.

Alături de ei, fotografi de concerte, graficieni, ziariști, dintre care unii scriau despre muzica rock încă din anii 1990, sunetiști, prieteni și fani, nelipsiți de la concerte, care prin devotamentul lor au menținut vie pasiunea pentru acest gen muzical.

În urma lor au rămas un ocean de tristețe și familii îndurerate, multe dintre ele lipsite de posibilități financiare. Și să nu-i uităm pe răniți. În afară de cei 64 de tineri, plecați mult prea devreme dintre noi, peste 160 de alți răniți se zbat cu probleme fizice și psihice greu de depășit.

La un an de la tragedie (30 octombrie 2016), Barbă Neagră – Vama Veche se alătură Asociației Promusic Events, care organizează un eveniment rock CARITABIL (strângere de fonduri la Arenele Române din București): Noi vom face la fel la Bowling Saturn, anunță organizatorii. Banii strânși vor fi direcționați (prin Crucea Roșie) către victimele care încă au nevoie de tratament.

Evenimentul are loc sâmbătă seara, începând cu ora 21.00.

Crucea Roșie România se alătură acestui demers important şi continuă susținerea răniților implicaţi în tragedia de la Clubul Colectiv.

Victimele tragicului eveniment petrecut în clubul bucureştean ”Colectiv” au în continuare nevoie de ajutor. De aproape un an, Crucea Roţie Română este alături de cei aflaţi în suferinţă. Continuăm să acordăm tot sprijinul necesar celor care au nevoie de recuperare. Salutăm inițiativa Asociației Promusic Events, organizatorul concertului caritabil „#Colectiv – Nouă ne pasă!” și vă asigurăm că suma colectată cu această ocazie va fi folosită, la fel ca și celelalte fonduri, pentru rezolvarea problemelor de sănătate cu care continuă să se confrunte cei afectați”, a precizat Silviu Lefter, director general Crucea Roşie Română.

„Dorim să mulţumim Crucii Roșii din România pentru deschiderea faţă de acest eveniment, cu atât mai mult cu cât această instituţie a fost alături de răniţii din tragedia de la Colectiv încă de la început. Sperăm ca lumea să înțeleagă că aceştia au în continuare nevoie de multă susținere, dar și de bani pentru operațiile și tratamentele necesare”, a menționat Nelu Brîndușan, de la Asociaţia Promusic Events.

Intrarea se face pe bază de donație, în functie de posibilitatea sau generozitatea fiecăruia.

Informații la numerele de telefon 0758352896, 0727488470.