DISTRIBUIȚI

Zilele acestea, reprezentanții municipalității și cei ai Poliției Constanța negociază intens care va fi limita de viteză în stațiunea Mamaia.

Liviu Tramudana, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Constanța a declarat, pentru Radio Constanța/Radio Vacanța, că, cel mai probabil, viteza maximă va fi limitată, în acest extrasezon estival, la 60 de kilometri la oră, așa cum solicită reprezentanții Poliției. Motivarea este că în Mamaia s-a construit mult în utlimii ani, există tot mai mulți constănțeni care locuiesc efectiv în stațiune, iar traficul are valori ridicate și în extrasezon, astfel că se impune limitarea vitezei mai jos de 70 de km la oră, așa cum era până acum, pentru evitarea accidentelor grave. Și nu este exclus ca din vara viitoare limitarea să rămână la 50 de km la oră și în afara sezonului estival, nu doar pe timpul verii!

Căt despre ridicarea restricției de virat stânga de pe bulevardul Mamaia, dinspre Pescărie, către Dobrogea, în dreptul fostelor bariere de la Perla, aceasta ar putea avea loc zilele acestea. Se pare că de vină pentru întârzierea ridicării restricției sunt cei de la Confort Urban, care sunt în întârziere cu executarea mai multor lucrări pe arterele din municipiul Constanța.

Discuții

comments