DISTRIBUIȚI

Director general în ANPC, Paul Anghel, a postat duminică după-amiaza un mesaj pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care transmite că inspectorii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) au efectuat, astăzi, un control în staţiunea Eforie Nord.

În urma controlului inspectorii au descoperit în bucătăria unui restaurant ciorbă alterată şi alimente expirate.

„Astăzi a fost efectuat un control în staţiunea Eforie Nord, ocazie cu care în bucătaria unui operator economic am găsit ceea ce vedeţi în filmarea ataşată: produse din carne şi preparate din carne fără elemente de identificare, în afara datei durabilităţii minimale (expirate) şi depozitate necorespunzător, ciorbă alterată şi multe alte abateri care pot pune în pericol viaţa şi sănătatea consumatorilor”, a fost mesajul publicat de Paul Anghel pe pagina de socializare.

„Păcat… mare păcat! Acţiunea finalizată astăzi scoate în evidenţă maniera în care operatorii economici înţeleg să trateze consumatorii. Şi datorită acţiunilor ANPC lucrurile pe litoralul românesc s-au mai schimbat… nu foarte mult, dar oricum s-au mai schimbat (în bine desigur)…”, a mai precizat director general în ANPC.

UPDATE 

L-am contactat pe directorul general al ANPC, Paul Anghel, iar acesta a precizat faptul că de fapt totul a fost o eroare. El a ținut să precizeze faptul că a postat din greșeală pe platforma de socializare acele informații, ele fiind vechi de un an.