DISTRIBUIȚI

Hipodromul de la Mangalia se va redeschide din acest weekend. Prima surpriză pentru turişti şi constănţeni deopotrivă va fi prima reuniune de trap şi galop care va avea loc pe 12 şi 13 septembrie, spune Alexandru Nănescu, manager Arena Eqcvestria.

„Este o participare numeroasă. reuşim să adună trei curse de trap şi trei de galop. Este o participare cu peste 65 de cai, la momentul de faţă, însă se anunţă ca pe viitor numărul acestora să crească. La această reuniune avem concurenţi din Bulgaira şi chiar din Franţa,“ spune Alexandru Nănescu.

Organizarea de evenimente la Hipodromul din Mangalia contribuie la promovarea sudului litoralului, spune Corina Martin , preşedintele Asociaţiei Litoral Delta Dunării.

„Pe mine mă bucură că vom putea să oferim turiştilor şi locuitorilor judeţului Constanţa asemenea spectacole atât de des, la două săptămâni. Important este să obişnuim publicul, chiar şi pe cel constănţean, să vină să descopere ce înseamnă acest sport aristocrat,“ a spus Corina Martin.

Programele de sâmbătă şi duminică vor include călărie de agrement, parade şi plimbări cu trăsura, vernisaje de pictură şi fotografie, concursuri de sărituri peste obstacole, spectacole ecvestre. Preţul unui bilet este de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii.

 

 

CAM03604 CAM03603 CAM03606