DISTRIBUIȚI

Poliţia informează că la data de 07.08.2015, ora 11.15, în urma unei sesizări, patrula mixtă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist din cadrul Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia şi un jandarm s-a deplasat operativ pe plajă, în zona centrală a staţiunii, preluând un tânăr care sustrăsese o geantă de damă de pe un cearşaf. Acesta a fost prins de către angajatul unei terase. Cel în cauză a fost identificat ca fiind J. N., de 16 ani, din comuna Traian, judeţ Brăila.

La data de 08.08.08.2015, ora 02.30 patrula mixtă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist din cadrul Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia şi un jandarm a depistat în zona Complex Perla pe I.A.C., de 14 ani, din comuna Dumbrăveni, judeţ Constanţa, care la vederea oamenilor legii a devenit agitat aruncând pe sol un obiect ascuţit. Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba de un briceag cu mâner din plastic, iar în zonă au fost identificate două autoturisme ale căror sisteme de asigurare fuseseră forţate. Extinzând cercetările s-a stabilit că acesta a sustras suma de 35 lei dintr-un alt autoturism, parcat în zonă, prin acelaşi mod de operare. În cauză se efectuează cercetări pentru sâvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii din staţiunea Mamaia îl cercetează în stare de libertate pe M. Adrian, de 50 ani, din Bucureşti, care la data de 06.08.2015, a sustras o borsetă din Complex Azur, care conţinea un telefon mobil şi un portofel cu suma de 110 lei, prejudiciul fiind recuperat integral.

În noaptea de 07/08.08.2015, poliţiştii Secţiei 2 l-au prins în flagrant pe I.S., de 16 ani, din Constanţa, care cu un briceag a forţat butucul portierei stânga-faţă al unui autoturism parcat pe aleea Căprioarei, cu intenţia de a sustrage bunuri din interior.

Iar poliţiştii din Năvodari îl cercetează în stare de libertate pe B. Răzvan, de 29 ani, care în seara zilei de 07.08.2015 a sustras un telefon mobil şi un portofel din din apartamentul unei cunoştinţe, la care acesta a fost în vizită, prejudiciul de 500 lei fiind recuperat.

Sâmbătă, 8 august, ora 04.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Vama Veche, în zona plajei „La Stuf”, a surprins doi tineri care i-au sustras unei persoane care dormea pe plajă, un rucsac. Cei doi au fost somaţi, au fugit şi au fost prinşi după aproximativ 50 de metri. În rucsac persoana păgubită avea îmbrăcămintea cu care a venit să-şi petreacă sfârşitul de săptămână la mare. Cei doi suspecţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Vama Veche pentru continuarea cercetărilor.

Duminică, 9 august, ora 04.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Vama Veche, în apropierea unui hotel, pe plajă, a observat un grup de patru persoane care „se plimbau” şi urmăreau două persoane care dormeau în şezlonguri. Trei s-au pus în faţa şezlongurilor, în timp ce al patrulea a sustras o geantă şi s-a îndepărtat. A fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţinea. Asupra acestuia jandarmii au găsit poşeta în care era o sumă de bani şi un card bancar. Persoanele păgubite au intrat în posesia bunurilor, iar cei patru au fost conduşi şi predaţi la sediul Poliţiei Vama Veche pentru continuarea cercetărilor.

Discuții

comments