DISTRIBUIȚI

Organizatorii celei de-a patra ediții a Galei Superkombat World Grand Prix la Constanța au anunțat ieri la conferința de presă că au convenit să schimbe locul de desfășurare a turneului.

Ca urmare, gala va avea loc în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia, în aer liber, pe o scena special amenajată și va crește atracția față de publicul prezent în acea zonă.

Turneul va începe la ora 20.00 iar cele 13 confruntări vor fi transmise în direct la sport.ro.Evenimentul principal rămâne meciul pentru titlul mondial, dintre românul Andrei Stoica și olandezul Fred Sikking.

Pentru România vor mai lupta Raul Cătinaș cu rusul Viktor Boguțki și Alex Filip cu turcul Atakan Arslan.Luptătorul din Turcia va fi susținut de 50 de motocicliști care au plecat din Istanbul pentru a ajunge la spectacolul Superkombat. Cele opt sute de locuri rezervate pentru spectatorii care vor plăti biletele de acces, vor fi insuficiente dar pe lângă spatiul delimitat de organizatori,în mod sigur vor fi alte sute de personae care vor privi spectacolul de la distanță.

Biletele pot fi achiziționate prin reteaua eventim.ro dar și la casieria de la Sala Sporturilor din Constanța.

Discuții

comments