DISTRIBUIȚI
Bobbi Kristina Brown, daughter of the late singer Whitney Houston, poses at the premiere of "Sparkle" in Hollywood, California, in this file photo taken August 16, 2012. Brown, daughter of late pop star Whitney Houston and of Bobby Brown, was rushed to the hospital after she was found unresponsive in the bathtub of her home in Roswell, Georgia, CNN reported on Saturday, citing police. REUTERS/Fred Prouser/Files (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)

Fiica lui Whitney Houston și Bobby Brown, Bobbi Kristina, a murit la vârsta de 22 de ani, anunță site-ul tmz.com. Ea a murit în centrul de îngrijire din Atlanta unde a fost internată la 24 iunie. Potrivit declarației făcute familiei de un specialist, nu a existat nicio șansă de recuperare.

Bobbi Kristina a fost găsită inconștientă în cada din locuința ei pe 31 ianuarie și poliția crede că a stat sub apă între 2 și 5 minute. Paramedicii au putut să o resusciteze, dar ea a fost plasată apoi în comă indusă și se afla la spital sub monitorizare permanentă.

În cele din urmă, Pat Houston și Bobby – co-tutorii lui Bobbi Kristina – au trebuit să ia decizia de a i se retrage medicamentele. A fost un moment rar când Houston și Brown au căzut de acord după ce s-au luptat asupra stării lui BK de-a lungul spitalizării ei, notează site-ul web american specializat în viața celebrităților.

Discuții

comments