DISTRIBUIȚI

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (18:00), din cauza numărului mare de autovehicule şi a carosabilului umed, cel mai greu se circulă pe DN1, pe Valea Prahovei. Există coloane de autovehicule în zona staţiunilor prahovene, dar şi la Predeal (inclusiv pe DN73A Râşnov – Predeal), unde se lucrează la pasajul de la ieşirea din oraş către Azuga.

Pe Autostrada Soarelui traficul este intens pe sensul de mers către Bucureşti. La Feteşti, coloana de autovehicule de la ghişeul destinat achitării pe loc a tarifului măsoară aproximativ 200-300 de metri. A început să se formeze o coloană de autovehicule şi pe breteaua de ieşire de pe A2 pe DN Centura Bucureşti. Pentru ca această coloană să nu se întindă pe autostradă, un echipaj de poliţie acţionează pentru fluidizare, oprind autovehiculele care circulă pe centură.

Le recomandăm conducătorilor auto să folosească următoarele rute ocolitoare:

-DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, cu precizarea că se circulă îngreunat, alternativ, pe un sens, în zona Măneciu, carosabilul fiind afectat de o alunecare de teren (kilometrii 133+100 – 133+370) ;

-DN73 Râşnov – Bran – Valea Mare-Pravăţ – DN72A Valea Mare-Pravăţ – Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti. Din Valea Mare-Pravăţ se poate circula şi către Piteşti, prin Câmpulung, apoi spre Bucureşti pe A1 Piteşti – Bucureşti, cu menţiunea că DN73 Câmpulung – Piteşti este în lucru.

În judeţul Constanţa, pe DN39 Mangalia – Constanţa, numărul de autovehicule a început să scadă. Cu toate acestea, sunt momente în care se circulă îngreunat în Eforie-Nord.

Discuții

comments