DISTRIBUIȚI

Albumul intitulat ‘Queen Forever’ va fi pus în vânzare la 10 noiembrie şi va conţine trei melodii inedite cântate de interpretul celebrului grup de rock britanic, Freddie Mercury, una dintre ele fiind un duet cu Michael Jackson.
Albumul va mai oferi ‘piese clasice şi noi versiuni ale melodiilor cunoscute’, precum şi rarităţi, potrivit unui comunicat al casei de discuri a formaţiei, Mercury.
După cum a anunţat Universal Music, albumul – supervizat de chitaristul grupului Brian May şi colegul său basist Roger Taylor – se doreşte a fi ‘colecţia definitivă de cântece de dragoste de toată viaţa ale formaţiei Queen’ şi se va publica în diferite formate: un CD cu 20 de melodii, un dublu CD cu 36 de cântece şi o înregistrare digitală.
Melodia ”There Must Be More to Life Than This’, interpretată de Michael Jackon cu Queen, a fost compusă de Freddie Mercury în 1981. Vocea interpretului american a fost înregistrată la Los Angeles în 1983.
Celelalte două melodii inedite de pe viitorul album sunt ‘Let Me Be in Your Heart Again’, compoziţie a lui Brian May înregistrată la începutul anilor 80, şi ”Love Kills’, temă interpretată deja de Freddie Mercury, dar care este oferită de data acesta într-o nouă versiune, de baladă, cu noi înregistrări de chitară şi baterie.
Freddie Mercury a murit de SIDA în 1991, iar Michael Jackson a încetat din viaţă în 2009, ca urmare a unui stop cardio-respirator.