DISTRIBUIȚI

Echipa ‘Spartanii’ din Tulcea a câştigat ieri finala naţională a concursului de canotci 10+1 ‘Descoperă Rowmania’, organizată în cadrul ediţiei a IV-a a Rowmania Fest.

Cele mai numeroase premii au fost acordate în cadrul competiţiei de Triathlon, concursul de înot, ciclism şi alergare, la care s-au înscris aproape 200 de iubitori ai sportului în aer liber, între care mulţi copii.

Săptămâna aceasta, în Mamaia, va fi primul concurs de triatlon din România înscris în Cupa europeană, iar de anul viitor, întrecerea de la Tulcea va deveni competiţie internaţională.

Concursul de aventură urbană – ‘Descoperă Tulcea’, a fost câştigat de echipa ‘Dreamer’ iar premiul special, a revenit echipei ‘Artifăcătorii’.

De astăzi şi până joi, 4 septembrie, cei 80 de participanţi la Turneul Internaţional al Dunării, care au vâslit pe Dunăre din Germania în România, vor pleca în etapa Delta, pe traseul Tulcea – Murighiol – Sfântu Gheorghe.

 De asemenea, va fi experimentat turismul lent, în canotci de 2 sau 11 locuri, într-un maraton de la Tulcea la Marea Neagră, alături de convoiul TID.

Discuții

comments