DISTRIBUIȚI

Filmul „Ţestoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles”, regizat de Jonathan Liebesman, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 65 de milioane de dolari de vineri până duminică, informează premiere.fr.
Această performanţă de box office reprezintă încă un succes pentru cineastul Michael Bay, producătorul filmului „Ţestoasele Ninja”. Readucându-le la viaţă într-un film live-action pe îndrăgitele ţestoase, personaje extrem de populare în anii ’80, producătorul Michael Bay şi regizorul Jonathan Liebesman au fost desfiinţaţi de criticii de specialitate, însă acest lucru nu a împiedicat filmul „Teenage Mutant Ninja Turtles” să debuteze pe primul loc în box office-ul nord-american. Reuşita se explică prin faptul că spectatorii au luat cu asalt sălile de cinema pentru a vedea acest film – dovadă a faptului că, în ciuda vârstei sale, conceptul de „ţestoase ninja” a rămas vandabil până în zilele noastre.
Produs cu un buget de 125 milioane de dolari, filmul o are în distribuţie pe actriţa Megan Fox şi prezintă felul în care a început povestea extraordinară a celor patru super-eroi cu carapace: Donatello, Rafaelo, Leonardo şi Michelangelo. Graţie acestui succes de box office, producătorii de la Hollywood au anunţat deja că noua peliculă va avea o continuare, ce va fi lansată pe 3 iunie 2016.