Știri

Trofeul Râșnov restricționează circulația între Râșnov și Poiana Brașov

Published by
Marian Stoica

Traficul rutier va fi restricționat sâmbătă şi duminică, între Râșnov și Poiana Brașov pentru Trofeul Râșnov powered by Pro-X, eveniment susţinut de NewsBV.ro.

Traficul rutier va fi restricționat pe DN 1E, între Râșnov și Poiana Brașov, în zilele de 13 și 14 aprilie, ca măsură de siguranță pentru Trofeul Râșnov powered by Pro-X.

Competiția sportivă de nivel național și interes internațional asemenea Trofeului Râșnov power​ed by Pro-X se desfășoară pe un sector de drum asfaltat, închis circulației publice rutiere între anumite intervale orare, pentru a crea astfel un mediu complet sigur tuturor părților implicate, de la sportivi la spectatori și până la reprezentanți media, oficiali și nu în ultimul rând, organizatori.

Tocmai din acest considerent, organizatorul competiției – Asociația Clubul Sportiv Auto Blic Brașov – dorește să informeze participanții la trafic despre faptul că, în zilele de 13 aprilie respectiv 14 aprilie, circulația publică rutieră va fi restricționată pe Drumul Național 1E ce leagă stațiunea Râșnov de Poiana Brașov.

Desigur, acest lucru este realizat într-o totală conformitate cu avizele emise de Inspectoratul de Poliție Județean Brașov – prin Biroul Rutier Brașov, respectiv Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov.

Circulaţia rutieră, închisă sâmbătă şi duminică

În ambele zile anterior amintite, circulația publică rutieră va fi ÎNCHISĂ începând cu ora 09:00, urmând a fi redeschisă la ora 19:00 – în ziua de sâmbătă [13 Aprilie], respectiv la ora 18:30 – în ziua de duminică [14 Aprilie].

Sectorul de drum închis este cuprins între km 21+000 – intersecția Str. Cetății cu Parcarea Valea Cetății [Râșnov] și km 15+000 – Cabana Aviatorilor [Poiana Brașov].

Pentru persoanele care doresc să ajungă în parcarea Dino Parc, dorim să vă informăm că accesul până în acel punct NU este restricționat.

De asemenea, orele de redeschidere ale traficului rutier sunt estimative, ceea ce înseamnă că, în cazul în care competiția se termină mai repede, circulația poate fi redată publicului mai devreme – și SUB NICIO FORMĂ mai târziu de orele menționate.

Recent Posts

Tradiţii gastronomice şi show-uri tradiţionale, în weekend, la Asian Food Fest

Tradiţii gastronomice şi culturale din 15 ţări asiatice vor fi prezentate, de vineri până duminică,…

28 de minute ago

Festivalul Internațional de Teatru Idiș, între 28 și 31 mai

Teatrul Evreiesc de Stat organizează, în perioada 28 – 31 mai, cea de-a IX-a ediție…

2 ore ago

Aplicația „paris2024tickets”, de la Jocurile Olimpice, a fost deschisă oficial

Platforma pentru obţinerea de bilete pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, dar şi…

3 ore ago

Cursa caritabilă a rățuștelor de cauciuc pe Dâmboviţa

Pe 18 mai de la ora 15.00 pe râul Dâmbovița are loc cursa de rățuște…

5 ore ago

Cod portocaliu de fenomene meteo extreme

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă până vineri seară,…

6 ore ago

STB înfiinţează linia specială „Noaptea Muzeelor”, în weekend

Societatea de Transport Bucureşti (STB) înfiinţează, în weekend, linia specială „Noaptea Muzeelor”. Pentru cea de-a…

6 ore ago

This website uses cookies.