Știri

Peste 25.000 de turişti, în weekend la Mamaia

Published by
AP

„Cele peste 20.000 de locuri de cazare autorizate în staţiune, la care se adaugă alte câteva mii de apartamente private şi locuinţe de vacanţă, au fost ocupate aproape în totalitate”, potrivit OMD Mamaia-Constanţa.

Sfârșitul de săptămână a adus la Mamaia cel mai mare număr de turişti din ultima perioadă, susține Organizaţia de Management al Destinaţiei Mamaia-Constanţa.

„Cele peste 20.000 de locuri de cazare autorizate în staţiune, la care se adaugă alte câteva mii de apartamente private şi locuinţe de vacanţă, au fost ocupate aproape în totalitate. Pe lângă vremea bună, staţiunea de la malul Mării Negre a fost animată şi de o seară de concerte. Mai multe mii de constănţeni s-au alăturat turiştilor şi au ales să se bucure de atmosferă şi de răcoarea serii, cu o plimbare pe faleza din Mamaia”, potrivit unui comunicat.

Potrivit Organizației, „acest sfârşit de săptămână plin de viaţă a amintit, fără îndoială, de vremurile de glorie ale staţiunii, atunci când gradul de ocupare ajungea aproape de 100%, pe toată durata sezonului. Deşi, în ultimii ani, interesul turiştilor pentru litoralul românesc a scăzut, creşterea calităţii serviciilor pe care Mamaia le pune la dispoziţie şi acţiunile de promovare încep să îşi arate rezultatele, iar staţiunea îşi confirmă titlul de Destinaţia anului 2023”.

„Ne aşteptăm ca şi săptămânile viitoare să fie la fel. Succesul acestui weekend confirmă că Mamaia rămâne una dintre destinaţiile de top ale României. Iată că evenimentele pe care le-am organizat au reuşit să anime din nou faleza şi să reînvie spiritul cu care Mamaia şi-a obişnuit vizitatorii. Ne-am bucurat să revedem terasele pline de turişti şi localnici, de toate vârstele, pentru că revigorarea staţiunii este o veste bună atât pentru turismul românesc, cât şi pentru economia locală”, spune George Măndilă, preşedintele OMD Mamaia-Constanţa.

Concertele live susţinute de Anda Adam şi Adda au adus, sâmbătă, în faţa scenei amenajate în piaţeta Cazinoului Mamaia, peste 1.500 de spectatori.

Sâmbătă, 29 iulie, începând cu ora 20:30, What’s Up şi Mălina Avasiloaie vor concerta live, pe aceeaşi scenă din faţa Cazinoului Mamaia.

FOTO: Facebook/Mamaia Constanța

Recent Posts

Alpinistul Adrian Ahriţculesei cucerește vârful Everest

Hunedoreanul a pornit în această expediție pe 12 aprilie, parcurgând succesiv taberele de aclimatizare spre…

38 de minute ago

BRAȘOV: Parada câinilor de companie

Într-o inițiativă îndrăzneață de a celebra drăgălășenia și devotamentul prietenilor noștri necuvântători, suntem invitați la…

45 de minute ago

Vremea astăzi, 17 mai. Averse însoțite de descărcări electrice nord și în vest. Va ploua și în centrul țării

Vremea se menține răcoroasă în acest final de săptămâmă. În Banat, Crișana, Maramureș și Transilvania,…

2 ore ago

Concursul de alergare EcoRun Moieciu va avea loc în weekend

Cei mai buni alergători sunt așteptați la Moieciu de Sus, scrie Radio România Brașov FM.…

3 ore ago

CRAIOVA: Festivalul Internaţional Shakespeare, la start

Programul ediției include peste 350 de spectacole de teatru, concerte, parade, ateliere și lansări de…

13 ore ago

CFR Călători anunță startul programului „Trenurile Soarelui”

Călătorii vor avea la dispoziție 30 de trenuri care fac legătura directă cu stațiunile de…

15 ore ago

This website uses cookies.