Știri

Lista evenimentelor din acest weekend, în București

Published by
Anna Martina Piukovici

Bucureștenii, dar și turiștii își pot petrece timpul liber la Operă, la Celula de Artă, Salonul Bicicletei sau la film. Activități pentru toate vârstele, în acest weekend, în Capitală.

Salonul Bicicletei, un eveniment destinat pasionaților de ciclism, este deschis în perioada 19-21 aprilie în parcarea de la mall Băneasa din Capitală.

Pe parcursul celor trei zile se vor găsi, în zona de test, biciclete și trotinete/vehicule electrice și vor avea loc concursuri cu premii.

Mai multe detalii aici.

Opera Națională București a pregătit o serie de evenimente. Printre acestea se numără spectacolele Callas – Oana Pellea de Terrence McNally și Vissi d’Arte.

Detalii găsiți aici.

Luna aprilie aduce în spațiile galeriei neconvenționale Celula de Artă patru noi vernisaje. Despre ce este vorba puteți afla aici.

The Rembrandt Art Experience în parteneriat cu Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, a anunțat lansarea seriilor de ateliere de artă dedicate familiei, inspirate de geniul suprarealist Salvador Dalí, o aventură unică în lumea artei.

Mia multe detalii aici.

Expoziția GEISTER (spirite), curatoriată de artista germană Kristin Wenzel, a inaugurat un nou spațiu de artă contemporană în Parcul Mihai I al României/Herăstrău. Detalii găsiți aici.

Unii dintre cei mai valoroşi fotografi români vor fi prezenţi pe 20 şi 21 aprilie la cea de-a IX-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Fotografie. Anul acesta, evenimentul va avea loc, în premieră, la Muzeul Naţional de Artă al României și se va desfăşura sub patronajul Ministerului Culturii.

Mai multe detalii aici.

Cea de-a cincea ediție a Festivalului Bebe Fest a revenit la Opera Comică pentru Copii. Evenimentul este adresat copiilor între 0 şi 3 ani. Detalii despre festival găsiți aici.

Festivalul Filmului Palestinian, organizat de Centrul Cultural Mahmoud Darwish sub patronajul Ministerului Culturii din Palestina și al Ambasadei Statului Palestina în România, are loc, la București, până pe 21 aprilie.

Detalii găsiți aici.

Sunt proaspete, pline de culoare și imaginație, au umor, replici spumoase și au fost iubite de copii de la prima reprezentație – „Visul unei nopți de vară“ (6+) și „Amintiri din copilărie“ (6+), cele mai noi titluri din repertoriul Teatrului Ion Creangă, continuă să-și scrie succesul și în luna aprilie.

Veștile bune nu se opresc aici: spectatorii de vârste mai mici, din categoriile #TICBEBE sau #TICPITIC, au parte de spectacole create și gândite conform stadiului lor de dezvoltare.

Detalii despre program găsiți aici.

Recent Posts

Noaptea Muzeelor: brașovenii și turiștii vor putea intra, în premieră, în Muzeul Pompierilor Militari. Ce alte muzee vor fi deschise la Brașov?

Tot în premieră, brașovenii vor putea merge și la Cetățuie sâmbătă noapte, scrie Radio România…

6 minute ago

ORADEA: Tineri interpreți din 10 judeţe, la un festival-concurs de muzică populară

Festivalul-concurs naţional de muzică populară "Florica Ungur" va aduce pe scena Casei de Cultură a…

o oră ago

BUCUREȘTI: AstroFest revine în Parcul Crângași

AstroFest, cel mai mare festival de ştiinţă, astronomie şi explorare a spaţiului din România, revine…

2 ore ago

Alpinistul Adrian Ahriţculesei cucerește vârful Everest

Hunedoreanul a pornit în această expediție pe 12 aprilie, parcurgând succesiv taberele de aclimatizare spre…

3 ore ago

BRAȘOV: Parada câinilor de companie

În cadrul evenimentului, câinii vor purta accesorii vestimentare special create de Modarom, oferindu-le ocazia de…

4 ore ago

Vremea astăzi, 17 mai. Averse însoțite de descărcări electrice nord și în vest. Va ploua și în centrul țării

Vremea se menține răcoroasă în acest final de săptămâmă. În Banat, Crișana, Maramureș și Transilvania,…

4 ore ago

This website uses cookies.