Știri

Andreea Esca, la microfonul campaniei Girl Power: Mi se pare că sunt o răsfățată a sorții | VIDEO

Published by
AP

Andreea Esca, cea mai îndrăgită prezentatoare de știri de pe micile ecrane, a răspuns, marți, invitației de a fi prezentă „În Comunitate”, emisiune găzduită de Ioana Brușten.

La început de lună martie, Radio România București FM celebrează feminitatea prin interviuri cu modele de succes în viață și carieră.

Săptămâna Girl Power a debutat la 1 Martie.

Andreea Esca, cea mai îndrăgită prezentatoare de știri de pe micile ecrane, a răspuns, marți, invitației de a fi prezentă „În Comunitate”, emisiune găzduită de Ioana Brușten.

Vedeta Pro TV consideră că dragostea și aprecierea față de femei trebuie arătate în fiecare zi, nu doar în această perioadă.

„Pur și simplu îmi plac oamenii. Probabil în momentul în care transmiți asta, primești dragoste înapoi. Când simți că un om are drag de tine, automat îi întorci acest sentiment.

În continuare îmi place să cunosc oameni, să aflu povești, să povestesc eu la rându-mi ceva. Eu îmi trag energia din cei din jur și sper, ca la rândul meu, să le dau energie”, a răspuns Andreea Esca atunci când a fost întrebată care este secretul popularității sale.

Vedeta a amintit despre începuturile sale în televiziune: „E adevărat că a fost o întâmplare, cred că a fost și un context bun. Cred că am avut noroc de întâlniri importante și, după ce s-au întâmplat toate aceste lucruri, am fost educată de acasă să fiu un soldat foarte serios. Sunt ambițioasă, sunt foarte muncitoare ..”

„Se întâmplă să fie zile în care să am emoții, dar în mod normal nu am emoții, ci un sentiment foarte plăcut de adrenalină și nu aș putea să îl înlocuiesc cu altceva. Este un culoar foarte scurt din locul unde se face machiajul și până în platou și, nu știu să spun de ce, dar chiar și acum, la zeci de ani de când fac acest lucru, în momentul în care intru în platou mă gândesc că sunt foarte fericită, că mi se pare extraordinar de frumos ceea ce fac și că îmi dă o emoție care nu ar putea fi înlocuită de altceva. Mi se pare că sunt o răsfățată a sorții”, a mărturisit Andreea Esca despre momentele când este în direct la tv.

„Au fost momente în care am avut probleme personale și am simțit că am făcut un efort ca să le depășesc și să nu le știe nimeni, să nu se vadă [pe „sticlă” – n. red]. Asta apropo de soldat! Am știut de la bun început, când am intrat în această profesie că va veni un moment în care voi fi nevoită să fac acest lucru, din respect pentru telespectatori, din respect pentru profesie, pentru mine.

Și au fost momente care au fost grele profesional vorbind, adică s-au întâmplat tragedii în timpul jurnalului, despre care am fost nevoită să vorbesc, să gestionez întreaga situație și nu a fost ușor, dar cred că înveți în timp să știi să te stăpânești astfel încât să transmiți mesajul și informația fără prea mult din tot tumultul acela care trebuie să rămână undeva închis.

Nu demult, am avut o problemă tehnică, ceea ce nu ni s-a mai întâmplat de foarte multă vreme, și un sfert din jurnal am citit, ca pe vremuri la SOTI, de pe hârtii. Și le spuneam colegilor, uite ce bine că am început [televiziunea] citind de pe hârtie multă vreme, astfel încât să nu rămâi paralizat în momentul în care ți-a căzut prompterul. Bănuiesc că nu își imaginează nimeni că învățăm pe dinafară zilnic tot ceea ce spunem. Nu suntem deloc super-oameni”, a subliniat Andreea Esca.

Recent Posts

La Brașov, au coborât Junii în Cetate!

Vremea capricioasă nu a speriat nici brașovenii și nici turiștii. Cu toții au asistat pe…

7 ore ago

From Classic to Jazz prezintă suitele pianistului Claude Bolling, la ARCUB – Hanul Gabroveni

From Classic to Jazz, următorul concert din stagiunea ARCUB Jazz Live, propune iubitorilor de jazz,…

12 ore ago

Expoziția „Art @ Work” la Sediul Central „Mihail Sadoveanu”

Biblioteca Metropolitană București (BMB) vă invită marți, 14 mai 2024, ora 18:00, la vernisajul expoziției…

14 ore ago

Concerte, expoziții, evenimente sportive, la Zilele Constanței

Zilele Constanței vor fi sărbătorite anul acesta începând de pe 17 mai până pe 21…

16 ore ago

Iași: Lansare de album – Concert extraordinar Bogdan Ota, 18 mai

După 8 ani de concerte, recitaluri și producție media în SUA, Bogdan Ota s-a reîntors…

18 ore ago

Concert SoNoRo Conac, la Casa Balș din Iași

Turneul SoNoRo Conac ajunge în Casa Balș din Iași, pentru un concert care va avea…

20 de ore ago

This website uses cookies.