Ascultă Radio Vacanța Live

Forbes Kids Festival, în Grădina Palatului Mogoșoaia

Evenimentul își propune să readucă în prim-plan tema meseriilor, atât a celor tradiționale, cât și a celor moderne, pentru a oferi o experiență autentică, educativă și valoroasă pentru întreaga familie.

Forbes Kids Festival, în Grădina Palatului Mogoșoaia

Articol de AP, 9 iunie 2024, 08:24

Fedicat familiilor cu copii, Forbes Kids Festival se deschide, pe 6 iulie, în Grădina Palatului Mogoșoaia.

Ajuns la a șasea ediție, evenimentul își propune să readucă în prim-plan tema meseriilor, atât a celor tradiționale, cât și a celor moderne, pentru a oferi o experiență autentică, educativă și valoroasă pentru întreaga familie, notează Radio România Cultural.

Lista artiștilor prezenți pe scena Forbes Kids Festival:

 • Maria Clara Postelnicu (cântăreață)

Maria Clara Postelnicu este o fetiță de 10 ani care este un munte de talent, ambițioasă, un artist complet! După ce a cucerit inimile tuturor în semifinala Românii au Talent, Maria Clara Postelnicu vine să ne cânte și să ne încânte cu vocea ei fenomenală pe scena Forbes Kids Festival.

 • Eduard Moldoveanu (cântăreț)

Un băiat de doar 9 ani charismatic și supertalentat. Este pasionat de muzică și studiază la un liceu de arte, secția pian. Are o voce unică, care l-a propulsat în atenția internațională după câștigarea trofeului United Kids și după succesul pe care l-a avut la emisiunea Românii au Talent.

 • Eduard Bogdan (balerin)

La vârsta de doar 10 ani, Eduard Bogdan a obținut locul al 3-lea la dans contemporan, în cadrul competiției Youth America Grand Prix, desfășurat la New York. Un rezultat care încununează talentul micului balerin. Are visuri mari, pe care cu siguranță o să și le îndeplinească.

 • Maria Ene

În prezent, Maria Ene studiază canto clasic la Colegiul Național de muzică George Enescu și harpa rămâne marea ei pasiune, cu care a cucerit inimile publicului, câștigând Finala de Popularitate Next Star la doar 11 ani și intrand în semifinala Românii au Talent la vârsta de 10 ani.

 • Miriam Andrieș

Miriam Andrieș are 12 ani și o mare pasiune pentru teatru. A știut de mică ce își dorește să facă atunci când va crește și tocmai de aceea a început să urmeze cursuri de actorie încă de la vârsta de 9 ani la Kids Art Theatre, fiind îndrumată de actrița Nouria Nouri.

 • Ana Maria Mărgean

Ana Maria Mărgean vine pe scena Forbes Kids Festival împreună cu păpușa sa Harley. A câștigat concursul „Românii au talent”, după care a participat la convenția ventrilocilor în Kentucky și a interpretat un moment în cadrul “SUPER THURSDAY NIGHT SHOW”, alături de alți ventriloci celebri. Va fi un moment de neuitat pe care nu trebuie să-l ratați!

 • Charlize Maalouf

Talentul ei a fost recunoscut şi apreciat chiar şi peste hotare. A fost singurul copil din Europa selectat în programul de training de pe Broadway și a fost invitată să joace și să cânte la cel mai prestigios teatru din Londra, His Majesty’s Theatre.

 • Anastasia Haiducu (cântăreață)

Anastasia Haiducu, o fetiță de 10 ani pasionată de muzică, de pian, de actorie și de film. Muzica pentru Anastasia Haiducu este cea mai mare pasiune, cel mai bine se simte atunci când este pe scenă și cântă. Magia scenei pentru ea reprezintă emoţie, vis, realitate, creativitate, comunicarea și conexiunea cu publicul.

Eva Maria Nicolescu (cântăreață)

 • Eva Maria Nicolescu are 15 ani și este elevă în clasa a-9-a, la Colegiul Național de muzică “ George Enescu “, secțiunea jazz și muzică ușoară. Studiază pianul de 8 ani și de câțiva ani își compune singură melodiile. Îi place mult stilul jazz și blues și să improvizeze melodic.
 • Magicianul Teo

Costin Teodorescu, alias Teo, un om de spectacol prin excelență și un magician cu experiența sutelor de show-uri în ultimii 15 ani, vine să vă aducă bucurie, zâmbete, trucuri și multă veselie. Se spune că magia există doar atunci când crezi cu adevărat în ea, dar el plusează cu experiența unui performer autentic care poate convinge publicul să intre în această convenție și să se bucure de el ca formă de spectacol.

 • AnaDance

Au obținut foarte multe premii în cadrul Concursurilor Naționale, dar și premii valoroase în cadrul celor internaționale. Își propun ca în viitor să participe și la mai multe concursuri internaționale și evenimente care au în prim-plan dansul și de aceea pregătirile vor începe chiar din timpul vacanței de vară.

 • Teatrul Ion Creangă

În povestea Fata babei și fata moșului, lupta dintre cele două surori vitrege se răsfrânge și asupra părinților, iar în general poate fi privită ca o dualitate între bine și rău. Cum se rezolvă toate aceste conflicte aflăm împreună cu actorii Teatrului Ion Creangă, care vor urca pe scena Forbes Kids Festival.

 • Opera Comică pentru Copii – Universul Magiei, un spectacol de Bogdan Muntean

Bogdan Muntean prezintă la Opera Comică pentru Copii o nouă serie de trucuri în show-ul „Universul Magiei”! Pătrundem într-o lume altfel, în care totul e posibil, în care visele devin realitate, în care ne facem prieteni noi și participăm la spectacol. Bogdan Muntean, magicianul rezident la OCC, poate fi aplaudat și în alte spectacole ale Operei Comice pentru Copii, în „Directorul de Teatru” sau în „Magic Way”. De fiecare dată, el își completează numerele de magie cu glume și îi implică pe copii în spectacol. Pentru că anumite vrăji pur și simplu nu funcționează fără ajutorul copiilor.

 • Piticu Dance Studio

Sportul înseamnă sănătate și viață și, deși nu formează caracterul unui copil, îl ajută pe viitorul adult să-și descopere potențialul, disciplinându-l. Din dorința de a inspira noi generații de dansatori, împărtășind cu aceștia întreaga sa experiență, Ionuț Dumitru (Piticu – componentul trupei SIMPLU), a pus bazele școlii de dans Piticu Dance Studio, sub deviza “Sănătate prin dans”, ajutându-i pe copii să crească din toate punctele de vedere, creând pentru aceștia un mediu prielnic pentru întreaga lor evoluție.

 • Minunații

Minunații aduc la Forbes Kids Festival muzica antrenantă, baloanele de săpun și energia debordantă – toate elementele care i-au consacrat. Alături de ei va fi și DJ BumBa, prezent în spectacolele din toată țara. Hituri precum TU EȘTI MINUNAT sau SĂ VINĂ TORTUL vor face deliciul spectacolului pe care l-au pregătit pentru cei mici. Vor urca pe scenă, dar o să-i găsiți și pe parcursul întregii zile la standul pregătit special pentru copii.

Etichete:
PLOIEȘTI: Crosul „Bucuria alergării cu Invictus”, sâmbătă
Evenimente vineri, 21 iunie 2024, 12:29

PLOIEȘTI: Crosul „Bucuria alergării cu Invictus”, sâmbătă

Prima ediție a Crosului „Bucuria alergării cu Invictus”, va avea loc sâmbătă, 22 iunie, începând cu ora 08.30, în Parcul Municipal Vest...

PLOIEȘTI: Crosul „Bucuria alergării cu Invictus”, sâmbătă
Sărbătoarea muzicii folk, la Băile Felix
Evenimente vineri, 21 iunie 2024, 08:30

Sărbătoarea muzicii folk, la Băile Felix

La Băile Felix are loc, în perioada 29-30 iunie, cea de-a VII-a ediție a Festivalului Național de Folk. Evenimentul promite să aducă pe scena...

Sărbătoarea muzicii folk, la Băile Felix
Timișoara: Începe Flight Festival
Evenimente joi, 20 iunie 2024, 19:51

Timișoara: Începe Flight Festival

Vedeta ediției din acest an este James Arthur, cântărețul britanic adorat pentru vocea și melodiile sale de succes. Flight Festival începe...

Timișoara: Începe Flight Festival
Amzei Block Party – picnic urban, în acest weekend
Evenimente joi, 20 iunie 2024, 18:30

Amzei Block Party – picnic urban, în acest weekend

În intersecția străzilor Christian Tell cu Biserica Amzei va fi amenajat cel mai mare picnic urban din Capitală. Amzei Block Party...

Amzei Block Party – picnic urban, în acest weekend
Evenimente joi, 20 iunie 2024, 15:30

Samfest Jazz&Wine, la Satu Mare

Printre invitații Festivalului Samfest Jazz&Wine de la Satu Mare: Gili Lopes Quartet, Moonlight Breakfast, KunaTones, Dresch Quartet sau trupa...

Samfest Jazz&Wine, la Satu Mare
Evenimente joi, 20 iunie 2024, 12:30

Tradiționala Procesiune de Rusalii, la Cluj-Napoca

Pe platoul din faţa Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca, Mitropolitul Andrei va săvârşi slujba Vecerniei plecării genunchilor. Clujenii...

Tradiționala Procesiune de Rusalii, la Cluj-Napoca
Evenimente joi, 20 iunie 2024, 12:28

Filarmonica Brașov anunță deschiderea stagiunii estivale!

Primul concert al stagiunii estivale va fi dirijat de Vlad Mateescu, iar solistul serii va fi talentatul pianist Dragoș Andrei Cantea, potrivit...

Filarmonica Brașov anunță deschiderea stagiunii estivale!
Evenimente joi, 20 iunie 2024, 11:00

Ziua Internațională a Cămilei va fi sărbătorită la Zoo Brașov

Activitățile se desfășoară pe 22 iunie, între orele 10:00-16:00, și includ ateliere de creație, quizz-uri si puzzle-uri,...

Ziua Internațională a Cămilei va fi sărbătorită la Zoo Brașov