Ultima zi din cele trei de poveste scrisă la Ceaun Borsec Festival începe cu încălzirea la crosul montan „Cupa Borsec”.
Tot la aceeași oră se încălzesc și ceaunele la foc de lemne, pentru că se dă startul la concursul de gătit. Este momentul ca vedeta festivalului – ceaunul, să intre în scenă. Pentru asta au fost invitate 16 echipe care doresc să surprindă şi să încânte lumea prezentă cu preparate culinare delicioase şi variate.
Nu vor lipsi din concurs ceaunul unguresc, lipovenesc, ucrainean, dar nici ceaunul sârbesc, moldovenesc, mocănesc sau uzbec. Maeștrii bucătari vor umple pădurile și văile de arome care mai de care mai ademenitoare, în timp ce turiștii vor putea să se ridice de la pământ cu balonul, pentru a admira priveliștea.
După ce sâmbătă concertele s-au ținut lanț, încă de la orele amiezii, pe scenă urcând Cargo, Mircea Baniciu & Band, Marius Bațu, Sorin Voinea și Csángállo, astăzi este zi de degustări, concursuri și o masă tihnită în mijlocul naturii. Radio Tg Mureș, partener al acestui eveniment în toate cele șase ediții ale Cea1 Borsec Festival, vă invită să vă bucurați de toate surprizele pregătite de organizatori. Radio Tg Mureș se ascultă la Borsec pe 94,9 FM.
Autor: Radio Tg.Mureș/Lavinia Nicoleta Ghișa
În programul spectacolului oferit de Opera Brașov sâmbătă seara: „Aș vrea iar anii tinereții”, „Să-mi…
În fiecare an, ziua de 22 mai marchează ”Ziua Mondială a Biodiversității”, anunță Radio România…
În parcarea Concordia Caransebeș, în perioada 24 - 26 mai veți avea parte de două…
Peste 80 de bonsai, dar și workshopuri interactive vă așteaptă în perioada 14 - 16…
Programul „Litoralul pentru toți” începe în 31 mai. Preţurile pentru o noapte de cazare în…
Mii de vizitatori, în special tineri şi turişti, au participat, sâmbătă, în Bucureşti, la cea…
This website uses cookies.