Ascultă Radio Vacanța Live

Oradea și Felixul, oaze de relaxare și distracție acvatică în minivacanța de 1 Decembrie

În județul Bihor, opțiunile pentru distracție acvatică sunt variate.

Oradea și Felixul, oaze de relaxare și distracție acvatică în minivacanța de 1 Decembrie

Articol de Radio Vacanța, 30 noiembrie 2023, 15:20

Băile Felix și Băile 1 Mai pline de turiști în această perioadă. Foarte mulți orădeni și turiști aleg stațiunile balneare în această minivacanță.

În județul Bihor, opțiunile pentru distracție acvatică în minivacanța de 1 decembrie sunt variate. Piscinele și aquaparkurile din zonă aduc o ofertă diversificată pentru toate vârstele.

Dacă vreți să petreceți timp cu familia, puteți alege piscinele care oferă programe speciale pentru copii, inclusiv lecții de înot și activități recreative potrivite pentru cei mici.

Pentru cei interesați de fitness și distracție, unele locații propun sesiuni de aqua zumba și gimnastică acvatică. Aceste activități nu doar îmbunătățesc condiția fizică, ci și aduc o notă distractivă experienței.

Dacă sunteți în căutarea de experiențe mai energice, optați pentru locurile care organizează spuma party. Atmosfera animată și muzica ritmată vor transforma minivacanța de Ziua României într-un eveniment plin de voie bună.

Oradea și Bihorul oferă astfel de destinații acvatice care să vă aducă amintiri plăcute în minivacanța de 1 decembrie.

Tarifele în aceste locuri reflectă diversitatea programelor, distracțiilor și condițiilor oferite.

Acestea variază de la hotel la hotel, de la aquapark la aquapark și nu sunt deloc mici.

Aquaparkul Nymphaea din Oradea, una dintre cele mai căutate destinații în regiune, poate să ofere experiențe de neuitat, dar vine și cu tarife ridicate.

Cu toate acestea, Aquaparkul Nymphaea rămâne o alegere populară, mulți vizitatori considerând că investiția merită, având în vedere diversitatea programelor și distracțiilor oferite.

Tarifele de intrare la Aquaparkul Nymphaea reflectă o diferențiere între perioada zilei și categoriile de vârstă. Aici, tariful de intrare pentru adulți este de 82 de lei/zi și 45 de lei pentru copii.

Opțiunea de tarife reduse după ora 17 este o alternativă bună pentru cei care doresc să petreacă seara în aquapark, doar că, din păcate, nu se aplică în vacanțe și minivacanțe.

Cu 47 lei pentru adulți și 28 lei pentru copiii până în 12 ani, respectiv 41 lei pentru cei trecuți de 14 ani și pensionari, tarifele mai lejere după ora 17 oferă o oportunitate atrăgătoare pentru vizitatori în cursul anului.

La Ștrandul Ioșia din Oradea, tarifele de intrare sunt de 22 de lei/persoană/zi, iar pentru copiii cu vârste cuprinde între 3 și 14 ani, tariful este de 10 lei. Elevii și pensionarii, respectiv persoanele cu dizabilități plătesc 20 de lei/zi. Programul ștrandului este însă până la ora 17.00, în sezonul rece.

Mai ieftin în Felix

La Aquaparkul President din Băile Felix, tarifele maximale sunt de 70 de lei/zi pentru adulți și 25 lei pentru copii. Această destinație se adresează diverselor categorii de vârstă.

O opțiune convenabilă pentru cei cu timp limitat este șederea de 5 ore, cu tarife de 35 lei pentru adulți și 20 lei pentru copii. Această ofertă poate să fie atractivă pentru cei care doresc să se bucure de facilitățile aquaparkului pentru o perioadă mai scurtă.

Reducerea de 50% pentru grupuri reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care vizitează în grup, oferindu-le o experiență distractivă la un preț mai accesibil.

Aquaparkul President pare să fie o opțiune mai prietenoasă din punct de vedere financiar, asigurându-se că diversele sale oferte pot satisface nevoile diferitelor tipuri de vizitatori.

Aquaparkul President completează experiența prin oferirea unor programe variate, precum gimnastica în apă, aquazumba și sesiuni de saună și de relaxare. Evenimente speciale, cum ar fi spuma party, adaugă un element de distracție și entuziasm.

În minivacanța de 1 decembrie, Aquaparkul President pare să fie o destinație atractivă pentru cei care doresc să combine relaxarea în apă cu programele de divertisment oferite.

Felixul plin

Directorul complexului President din Băile Felix, Dumitru Fechete, evidențiază că minivacanța de 1 decembrie adună mai multă lume în stațiune decât perioada Crăciunului și Revelionului. Aceasta poate fi o oportunitate excelentă pentru turiști să se bucure de atmosfera animată a stațiunii în această perioadă, unde se desfășoară și un târg de Crăciun.

Nu știu dacă rămâne o pensiune sau un hotel din Felix cu camere neînchiriate în această minivacanță. Zona balneo rămâne cea mai căutată și ce mai la îndemână în această perioadă. Încă la munte nu este suficientă zăpadă pentru sporturile de iarnă sau chiar deloc în anumite stațiuni. Drumețiile sunt o bună opțiune, însă dacă plouă nu mai este așa interesant. Prin urmare, foarte mulți oameni aleg stațiunile balneare, iar Băile Felix sunt foarte căutate în această minivacanță. Avem mai multă lume acum decât de Crăciun și Revelion, a spus Dumitru Fechete.

Proprietăți terapeutice

Cu un tarif de intrare de 50 lei pentru adulți și 20 lei pentru copii, ștrandul oferă o experiență termală mai accesibilă.

Tarifele mai accesibile de aici fac din ștrandul Apollo o opțiune mai atrăgătoare pentru cei care doresc să integreze în minivacanța de 1 decembrie atât distracția, cât și beneficiile terapeutice ale apei termale.

Tarifele la Aquaparkul Hotelului Lotus Therm sunt de 130 lei pentru adulți și 65 lei pentru copii, programul zilnic fiind între orele 10 și 20.

În perioada 30 noiembrie – 2 decembrie 2023, datorită ocupării la capacitate maximă a hotelului și prioritizării oaspeților cazați, conducerea hotelului a anunțat că nu va putea primi la Aquaparkul Felixarium oaspeți care nu sunt cazați. Aceasta este o măsură temporară, iar cei dornici de bălăceală sunt așteptați să se bucure de facilități începând cu data de 3 decembrie.

Este recomandat ca turiștii să verifice în prealabil disponibilitatea și orarul pentru a se asigura că experiența lor aici va fi plăcută și fără inconveniente.

Băile 1 Mai, la fel de căutate

Și complexul Perla din Băile 1 mai este ocupat în această minivacanță. Complexul Perla din Băile 1 Mai se distinge și prin zona sa de wellness, care include 6 bazine de înot interioare, deschise zilnic între orele 8 și 22. Această facilitate oferă o oportunitate excelentă pentru cei care caută relaxare și activități acvatice într-un cadru confortabil. Tarifele de acces la piscine sunt de 65 de lei pentru adulți, respectiv 35 de lei pentru copiii de 2-14 ani, respectiv de 55 de lei pentru cei cu vârste între 14-18 ani, duminica și în sărbătorile legale. După ora 16.00, tarifele prețul de intrare scade la 45 de lei/adult, 40 de lei elevi 14-18 ani și 24 de lei, copiii între 2-14 ani.

Directorii și proprietarii complexelor acvatice din Oradea și Băile Felix, respectiv Băile 1 Mai, încearcă să le ofere o ședere memorabilă turiștilor în căutare de relaxare și de distracție. Așadar, bucurați-vă de bălăceală!

Crina Dobocan

Activități educaționale gratuite pentru elevi și profesori, la Dino Parc Râșnov
Destinații marți, 27 februarie 2024, 13:00

Activități educaționale gratuite pentru elevi și profesori, la Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, se implică în susținerea educației prin participarea în programele...

Activități educaționale gratuite pentru elevi și profesori, la Dino Parc Râșnov
BRAȘOV: Atracţii noi la Grădina Zoologică. Spaţiul pentru lei de mare, pinguini și foci este aproape gata
Destinații marți, 27 februarie 2024, 11:55

BRAȘOV: Atracţii noi la Grădina Zoologică. Spaţiul pentru lei de mare, pinguini și foci este aproape gata

Gradina Zoologică Brașov va avea o nouă atracție inedită la nivelul tării. Parcul va găzdui lei de mare californieni, pinguini Humboldt și...

BRAȘOV: Atracţii noi la Grădina Zoologică. Spaţiul pentru lei de mare, pinguini și foci este aproape gata
Delta din Carpați, extinsă cu fonduri europene
Destinații luni, 26 februarie 2024, 15:00

Delta din Carpați, extinsă cu fonduri europene

Zona a beneficiat de finanțare prin Programul Operațional Infrastructură Mare. Complexul Piscicol Dumbrăvița-Rotbav sau „Delta din...

Delta din Carpați, extinsă cu fonduri europene
Noua destinație favorită de vacanță a românilor. Stațiunea va fi luată cu asalt în vară | VIDEO
Destinații vineri, 23 februarie 2024, 16:30

Noua destinație favorită de vacanță a românilor. Stațiunea va fi luată cu asalt în vară | VIDEO

Concediile din această vară se pregătesc încă din această perioadă, iar la târgurile de turism deja se prefigurează tendinețele anului...

Noua destinație favorită de vacanță a românilor. Stațiunea va fi luată cu asalt în vară | VIDEO
Destinații vineri, 23 februarie 2024, 15:30

Litoralul românesc, în concurență cu Turcia, Grecia și Bulgaria

Târgul de Turism al României (TTR) a devenit un prilej de lansare a celor mai bune oferte, inclusiv pentru agențiile care nu mai participă cu...

Litoralul românesc, în concurență cu Turcia, Grecia și Bulgaria
Destinații vineri, 23 februarie 2024, 11:09

Straja, model de dezvoltare pentru stațiunile montane | VIDEO

În vacanța elevilor, gradul de ocupare a locurilor de cazare este de 100%. Matinalul Radio România Actualități s-a auzit, vineri, din stațiunea...

Straja, model de dezvoltare pentru stațiunile montane | VIDEO
Destinații luni, 19 februarie 2024, 18:30

Harta aquapark-urilor acoperite din România. Prețuri de acces, în România și în Europa

La nivel național sunt doar nouă aquapark-uri indoor și acestea lipsesc cu desăvârșire în anumite regiuni cum ar fi Moldova sau Dobrogea, sau...

Harta aquapark-urilor acoperite din România. Prețuri de acces, în România și în Europa
Destinații luni, 19 februarie 2024, 17:30

Cele mai frumoase trasee din România, clasificate de o platformă de călătorii

Cu toate minusurile sale la capitolul infrastructură, România are totuși și câteva drumuri care intră în top. Cel puțin într-un top...

Cele mai frumoase trasee din România, clasificate de o platformă de călătorii