DISTRIBUIȚI

Este cel mai aglomerat weekend de pe litoralul românesc, hotelurile fiind ocupate în proporţie de 98%, a declarat reprezentantul Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, Dragoş Răducan.

Este şi perioada cu cele mai mari tarife, la recepţia hotelurilor fiind practicate preţuri de vârf de sezon.

Însă, de săptămâna viitoare, tarifele se vor reduce, iar de la 1 septembrie, urmează o nouă reducere de preţ, odată cu porgramul „Litoralul pentru toţi”.

„De luni, prețurile scad. Reducerile încep de la 6 procente și ajung chiar la 50 la sută. Pentru cei care au și mai multă răbdare, până la începutul lunii septembrie, când se aplică tarifele din cadrul programului Litoralul pentru toți, vor găsi prețuri cu 150% mai mici decât tarifele standard din vârf de sezon și dăm ca etalon Mamaia care, până la urmă, este stațiunea cea mai scumpă de pe litoralul românesc, unde un pachet pentru două persoane va începe, prin acest program, de la 500 de lei – cameră dublă, dar fără mic-dejun, așadar o scădere considerabilă față de ceea ce găsim în această minivacanță în stațiunea Mamaia“, a declarat Raluca Hatmanu, reprezentantul unei agenții de turism.