DISTRIBUIȚI

Cartea nu intră niciodată în vacanță la Caravana Gaudeamus Radio România. Valuri de cărți, dar și premii, vă așteaptă în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia la cea de-a XI-a ediție estivală a celui mai îndrăgit Târg de carte din România.

În această seară au loc noi tombole, iar cei care au cumpărat cărți și au completat buletinele de vot primite la standuri, au șansa de a câștiga numeroase premii. Printre acestea se numără un zbor de 30 de minute deasupra litoralului la bordul unui avion de mici dimensiuni. De asemenea, sunt puse în joc și două dispozitive pentru citit cărţi electronice.

De la ora 18.00, la cortul Gaudeamus, vor fi prezentate publicului mai multe volume de poezie și proză.

„Astăzi, vor vorbi despre cărțile lor membrii Cercului Artelor „Solteris’’ din Mangalia și ai Cercului de Teatru pentru Copii, „Magic’’. Moderatoarea întâlnirii este Emilia Dabu, autoarea volumului de versuri „Portalul iubirii’’. „Garderoba cu șoapte’’ și „Pași spre ferestre’’ sunt alte volume de poezie ale dobrogencelor Ana Ardeleanu și Ramona Mihaela Ppriș, iar la capitolul proză, Steliana Bajdechi, de la Radio Constanța prezintă recentul său volum, „Timpul regăsirii – fiii Avdellei”. Și ‚‚Poveștile Mării Negre’’ sunt prezente prin volumul lui Cristian Cealera. „Realități paralele”, de Ovidiu Mihalache sau „Mangalia enigmistică”, de Emil Corneliu Ninu, vor fi prezentate publicului”, a declarat Liliana Fustanela.

La Târgul Gaudeamus, ce va fi deschis până pe 5 august, între orele 15.00 și 23.00, găsiți peste 30 de edituri și agenții de difuzare de carte și muzică.

Intrarea este liberă.

redactor online – Doina Sîrbu / foto – Radio Constanța