DISTRIBUIȚI

Seară de carte pe litoral, într-o atmosferă placută, alături de Uniunea Scriitorilor din România, filiala Dobrogea și Editura Ex Ponto. Au venit la Gaudemus cu titluri noi,  între care volumul de studii monografice “Reviste Dobrogene ale României Mari”, romane, foiletoane umoristice și volume de poezie. Despre întâlnirea editorială din această seară, la cortul Gaudeamus, a vorbit moderatorul evenimentului, Steliana Bajdechi.

‘‘Prezenți încă de la prima ediție a Caravanei Litoral, membrii filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, prețuiesc în mod deosebit acest proiect special al Radiodifuziunii Române. Importanța pe care o acordă este atât de mare, încât ei păstrează pentru acest eveniment, apariții editorial surpriză. Sunt romane prezentate publicului pentru prima dată, aici, la Târg’’a declarat Steliana Bajdechi.

După lansările de carte, publicul prezent se va delecta cu dansuri și cântece dobrogene. Pe scena din Piațeta Perla din stațiunea Mamaia vor susține un spectacol folcloric  Ansamblul de Copii şi Tineret „Doruleţul” din Tulcea ,  Ansamblul “Plai de Dor” din Niculiţel, membrii Asociației ‘‘Stratonis’’ și ai Centrului Cultural ‘‘Ion Creangă’’ din Tuzla.

redactor – Liliana Moldoveanu / redactor online – Doina Sîrbu / foto – Radio Constanța