DISTRIBUIȚI

Cartea nu intră niciodată în vacanță la Caravana Gaudeamus Radio România. În mijlocul vacanței mari sunteți invitați să adăugați încă un strop de culoare sejurului pe litoral cu cel puțin o vizită la Târgul Gaudeamus.

Valuri de cărți, premii pentru cititorii pasionați, dar și muzică românească de cea mai bună calitate, vă așteaptă până pe 5 august în Piațeta Perla din Mamaia la cea de-a XI-a ediție estivală a celui mai îndrăgit Târg de carte din România.

În această seară, de la ora 18.00, sunteți așteptați la evenimentele editoriale alături de reprezentanți ai Uniunii Scriitorilor din România, filiala Dobrogea, și ai editurii Ex Ponto. Studii monografice, romane, volume de poezii și eseuri vor fi aduse în atenția publicului aflat la cortul Gaudeamus.

De la ora 19.00, pe scena din Piațeta Perla, ansamblurile ‚‚Dorulețul’’ din Tulcea și ‚‚Plai de Dor’’ din Niculițel, alături de Asociația ‚‚Stratonis’’ și Centrul Cultural ‚‚Ion Creangă’’ din Tuzla, vor susține un spectacol folcloric și vor anima seara Gaudeamus.

Și în acest an, toți cei care au cumpărat cărți și au completat buletinele de vot primite la standuri, au șansa de a câștiga numeroase premii la tombola Gaudeamus, așa cum s-a întâmplat în prima seară.

La Târgul Gaudeamus, ce va fi deschis zilnic, până pe 5 august, între orele 15.00 și 23.00, găsiți peste 30 de edituri și agenții de difuzare de carte și muzică.

Intrarea este liberă.

redactor – Adrian Băncilă / redactor online – Doina Sîrbu / foto – Alexandru Dolea