DISTRIBUIȚI

„Prinde” Cerbul în poză și vino la cel mai mare Festival Internațional de Muzică! Organizatorii au lansat concursul „Privește Cerbul” (17 iulie – 21 august) prin care fanii competiției pot câștiga bilete la festival.

Cerbul de Aur este în caravană prin marile orașe ca să anunțe Festivalul de la Brașov. Dacă va întâlniți cu el, nu ratați momentul, faceți poze și puteți câștiga bilete la Festival. Trebuie doar să încărcați pozele pe contul de Facebook sau cel de Instagram cu mesajul: Vino la Cerbul de Aur2019!, urmat de haştag #cerbuldeaur2019. Postați dovada pe pagina de facebook Cerbul de Aur – Golden Stag, la secțiunea comentarii. În Iași, fanii competiției s-au întâlnit deja cu Cerbul, în faţa Primăriei.

În următoarea perioadă vă puteți întâlni cu Cerbul în Cluj, Timișoara, Târgu Mureș și Craiova. La mare, Cerbul s-a instalat deja în stațiunea Mamaia, lângă Radio Constanța. Iar în București, vă dă întâlnire în Centrul Vechi, lângă Banca Națională a României. Cerbul de Aur se întoarce acasă, la Brașov, pe 1 august. Îl veți găsi în Piața Sfatului, unde își pregătește Festivalul. Concursul pentru biletele gratuite se desfășoară în perioada 17 iulie – 21 august. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și fiecare va primi două bilete la una dintre serile Festivalului Cerbul de Aur 2019. Regulamentul îl găsiți si pe site-ul cerbuldeaur.ro.

GĂSEŞTE CERBUL

Iaşi: 17-21 iulie

Cluj: 22-28 iulie

Târgu Mureş: 28 iulie-4 august

Timişoara: 5-11 august

Craiova: 14-18 august

Bucuresti: 18-31 iulie

Constanţa: 17 iulie – 25 august

Braşov: 1 – 25 august

redactor online – Doina Sîrbu / sursă – TVR / foto – Radio Constanța