DISTRIBUIȚI

„The Motans” ne-a dezvaluit în premieră, că in luna august va fi lansată o piesă nouă.
Data lansării pentru productia video și audio la piesa nouă „Valuri mari” nu este deloc întamplătoare, 2 august fiind ziua de nastere a artistului.

Liliana Moldoveanu în dialog cu Denis de la The Motans:

Poate, poate, înainte să ne fi născut au existat sunetele și, mai precis, a existat muzica… Denis, nume de scenă „The Motans”, în interviu la emisiunea „Discuri de colecție”… până la urmă apusul ar putea fi răsăritul?

– Depinde de fiecare în parte…

– Cum ai simțit prezența ta pe scena de la Neversea, au trecut deja zile bune de la eveniment, cum a fost?

– A fost foarte, foarte drăguț. Noi am cântat destul de devreme. Nu ne-am așteptat să avem parte de un public atât de numeros, atât de deschis. A fost tare!

– Ce urmează? În capitală concerte, un eveniment?

– M-am uitat și eu în calendar, da, va fi unul mare pe data de 5 octombrie, la Berăria H unde îî invităm pe toți fanii noștri.

– La mare mai veniți?

– La mare… cu siguranță mai venim anul acesta, acum sincer, nu știu exact când, dar vom avea anunțurile pe instagram, pe platformele de socializare pe care suntem, fanii vor afla în timp util.

-„The Motans” va avea colaborări în sezonul următor? Chiar dacă suntem în luna iulie, vă găndiți la toamnă?

– Colaborări…până în 2020 nu le știu… însă pot să spun că în august va fi lansată o piesă nouă, se va numi „Valuri mari”. Sper să fie lansată fix pe 2 august, sper să ne încadrăm în timp cu producția video și audio și în toamnă cred că urmează o piesă single și una de album…cel puțin!

– Tinerii apreciază versurile voastre, în vizită în emisia Radio Constanța, fredonau piesele voastre în colaborare cu Irina Rimes sau Delia. Ce părere ai?

– Mă bucur foarte mult că oamenii apreciază munca pe care o depun, că pasiunea și straduința mea de a face lucrurile cât mai bine ajung la segmentul acesta de public.

– De ce… august?

– August, în primul rând este luna în care m-am născut eu. 2 august este ziua lansării noii piese, adică ziua mea de naștere, este o lună-simbol al iubirii, înseamnă pentru mine personal retrăiri și foarte multe amintiri intense, plăcute. Este o metaforă…

Redactor – Liliana Moldoveanu